Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,1234

standardowe pytanko

Polecane posty

Gość ,,,1234

Od 13 dnia cyklu bolą (pobolewają) mnie jajniki, bolą też, swędzą piersi, stały się pełniejsze. Okres mam średnio co 24 dni. Kochałam się z mężem 4 dnia cyklu bez zabezpieczenia (przekonanie o dniach niepłodnych). Okresu już praktycznie nie było tego czwartego dnia. Hmm...Ogólnie czuję się od 3 dni jak przed okresem...a tu jeszcze 11 dni do niego (zakładając, że tak przyjdzie - od paru miesięcy wszystko mi się rozregulowało, raz okres nawet był po 30 dniach, a potem nagle skrócił się do 23-24)...Czy mogłam zajść?...hmmm....

Gość Gdzie w tym sens?
Może nie odpowiem na Twoje pytanie, ale zadam ktore mam do Ciebie , a jeśli tak to co , bedziesz zalamana??

Gość ,,,1234
fakt, nic nie napisałam o moich odczuciach...ano są ambiwalentne, a zastanawiam się tylko...nie wiem czy chcę mieć dzieci...ale też nie wiem, czy ich nie chcę...ot, jakby się przytrafiło teraz, to by było :)...a na forum o płodności, ponieważ sama nie wiem już, kiedy mam te płodne i tyle (zakładając cykle 24 dniowe)...cała filozofia. pozdrawiam

Gość thaisse80
Mozliwe jest, ze zaszlas a mozliwe tez ze cos ci sie w organizmie rozregulowalo. Najlepiej zrobic test lub badania krwi bo my forumowicze wrozkami nie jestesmy. Objawy ciazowe sa rozne i roznie tez wystepuja w zaleznosci od organizmu kobiety. Ja raz tak mialam ze od polowy cyklu mialam powiekszone piersi, bolacy brzuch, czulam sie jak przed okresem, okres z opoznieniem ale przyszedl. natomiast jak zaszlam w ciaze to w pierwszy miesiac nie mialam okresu i brak objawow natomiast potem zaczelam sie po prostu czuc inaczej. wtedy okazalo sie ze to ciaza.

Gość ,,,1234
Tak, każda kobieta ma inne objawy i wszystko zależy od jej organizmu, jak również warunków społeczno-przyrodniczych :)...Dziękuję za Twoją wypowiedź :) Wiem, że wróżki forumowe nie istnieją...hehehe....ale zagadać na forum lubię od czasu do czasu, a że właśnie od czasu do czasu coś mnie trapi, to piszę...starając się jednak nie popadać w trywializm i głupkowate pytania :)