Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upaaaaaaaaaaalny

Lubie się gapić na cycki przechodzących obok mnie kobiet

Polecane posty

Gość upaaaaaaaaaaalny

Hej dziewczyny, co wtedy myślicie? ale tak szczerze np; co za palant, czy fajnie że się patrzy?

Gość Nombril
ja lubię widok opalonego męskiego pępka:D wklęsłego oczywiście

Gość Nombril
i zawsze kusi mnie żeby przejechać po nim piórkiem:)

Gość ajjsis dziii.
Mam dosc spory biust,jakies F/G. Jak widze ze ktos sie gapi to mam ochote sie zabic,wyciac je.Dlatego jestem sama bo nie chce zeby moj luby byl ze mna dla cyckow :/ Jak gapi sie nastolatek,to jeszcze ujdzie.Niech sobie popatrzy.Ale jak dziad powyzej 22 lat to czuje do niego wstret.Ja mam 24l.

Gość jem zgnile truskawki wlasnie;/
ja wtedy mysle "co za palant" :D

Cóż, jak każdy facet lubię sobie popatrzeć ;) ale tylko tak, żeby się nie zorientowała bo domyślam się że wtedy głupio się musi czuć dziewczyna, choć znam i takie co im się to podoba...

Gość rybak zza krzaka
To oznacza,że nie naywasz się Ziobro Zbigniew i masz najzupełniej normalne relacje z otaczajacym cie światem. W odróżnieniu od autorki "ajjsis dziii. Mam dosc spory biust,jakies F/G. Jak widze ze ktos sie gapi to mam ochote sie zabic,wyciac je.Dlatego jestem sama bo nie chce zeby moj luby byl ze mna dla cyckow :/ Jak gapi sie nastolatek,to jeszcze ujdzie.Niech sobie popatrzy.Ale jak dziad powyzej 22 lat to czuje do niego wstret.Ja mam 24l." która wydaje sie lekko nie pogodzona z własnym rozumem ( mam nadzieje, że to czytelny eufemizm...). Stary dziad po 22 latach zycia? Biust F/G to spory biust?? Niech sobie popatrzy??? Autorka jest sama z nieco innej przyczyny. Brak amatorów na odmieńca - i biust nie ma tu nic do rzeczy...

Gość zawsze się patrzę
na duży lub kształtny biust lekko osłonięty w wakacje :P Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę :)