Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziesci;;;

ładne są takie usta?

Polecane posty

"gorzej to przychodzi wobec innej kobiety, gwiazdą nie będącej..." gorzej,a le nie z powodu złej woli (pisze o sobie) ale dlatego, ze nie ma aż tak wielu kwestii do pochwalenia ;-)

"no wiec nie uogolniajj a skoro byly tez niepochlebne to byc moze(nie mowie ze wszystkie)faktycznie akurat ta dana kobita sie ludziom nie podobala?" uogólniam, bo kobiety są wobec siebie strasznie zawistne... oczywiście nie wszystkie, ale czy to trzeba zawsze pisać? Czy jeśli napiszę, że ludzie spożywają jedzenie prze otwór gębowy, to muszę dodawać, że nie wszyscy, bo niektórzy przez rurkę, albo kroplówkę? :P

"bo kobiety są wobec siebie strasznie zawistne..." e tam, uważam, ze to nie jest masowe zjawisko, tzn na podstawie swojego środowiska, no chyba, ze ja się nie zastanawiam nad takimi rzeczami i po prostu nie widzę

hmmmm trudno mi powiedzieć, ale wydaje mi się, że szczerość kobiet wobec siebie jest mocno wątpliwa, więc nie wiem czy (nie licząc skrajnych przypadków) kobieta może się o tym wprost przekonać... Ja widzę, jak czasem opowiadają jedna o drugiej nam - facetom... Lubią wpleść takie delikatne komunikaty zniechęcające do innych babek...

Gość prędzej obłudne
słodzą,komplementują a za plecami obrabiają dupę

Gość prędzej obłudne
Ja widzę, jak czasem opowiadają jedna o drugiej nam - facetom... Lubią wpleść takie delikatne komunikaty zniechęcające do innych babek... tak,to standard

a widzę, jak czasem opowiadają jedna o drugiej nam - facetom... Lubią wpleść takie delikatne komunikaty zniechęcające do innych babek... tak a propos nie uważasz komiś, że lusia za dużo dziś się mądrzy? :P:P:P

"prędzej obłudne słodzą,komplementują a za plecami obrabiają d**ę" No ładnie, właśnie zaczełam być sceptyczna wobec komplementów swoich koleżanek :-)

"nie uważasz komiś, że lusia za dużo dziś się mądrzy? " nice try, ale to nie było za plecami, wiec się nie liczy :P

komiś nie pisał nic o plecach :P

Gość hahhhahhha
A nie uwazacie ,ze Ike za bardzo wchodzi w tylek "Komisiowi":D?

o dupie też nic nie pisał:P

Gość uwazamy

Gość Nie musial
ty mu i tak ciagle w nia wlazisz,zenada

orange a ty co ? martwisz się o elastyczność komisiowego odbytu?:)

"A nie uwazacie ,ze Ike za bardzo wchodzi w tylek "Komisiowi"" ziew ciągle te same teksty, komentatorzy w ogóle się nie rozwijają

ciągle te same teksty, komentatorzy w ogóle się nie rozwijają a ty lusia wciąż wierzysz, że to się zmieni ?:D

A Ty , Ike, co się pytasz ;-) skoro właśnie wyżej udowodniłam przy rozmowie o komplementowaniu kobiet przez kobiety jak naiwnie wierze w człowieka :) ;-)

skoro właśnie wyżej udowodniłam przy rozmowie o komplementowaniu kobiet przez kobiety jak naiwnie wierze w człowieka z naciskiem na człowieka.........

Gość proszę pomóżcie
probuje ustalic dokladna date, od kiedy komiczne jest na forum.....

piszemy o ustach:) nie cyckach:)

wyluzuj samisia:) masz to na co się godzisz:)

"z naciskiem na człowieka......." O, miło, ze mnie usprawiedliwiasz, znaczy naciskasz na motyw usprawiedliwiający moją naiwność :-) ;-)

nie ,to nie tak chwila nieuwagi i ktoś kradnie ci nika,ale jak dostanie pare razy za mnie po głowie,to wróci do swojego pozdr

a ty nie wiesz gdzie w tej sytuacji interweniować tylko wolisz latać jak........ bo akurat weźmie i ci odda...........

O, miło, ze mnie usprawiedliwiasz, to niechcący było;)