Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiutka30444444

spałam z wieloma facetami i oto moje wnioski.

Polecane posty

Gość samiutka30444444

Szczególnie chodzi mi o chudzielcy vs mięśniaki. I nie mówię tu o sterydziarzach ale o facetach którzy wypracowali muskulaturę latami ciężkich ćwiczeń. Otóż tacy są najlepsi w łóżku i mają największe i najbardziej sprawne przyrodzenie oraz najwięcej doświadczenia (z tego względu, że zwykle najwcześniej rozpoczynali życie seksualne). Ostatnio kochałam się z gościem który zawodowo trenuje MMA. Był po prostu boski. W łóżku robił ze mną co chciał. Jeżeli chodzi o chudzielców to oni są najgorsi i najbardziej niepewni z tego względu, że szybko się męczą oraz nie mają dużego doświadczenia. mówię tutaj o facetach którzy całe życie spędzają przed kompem i są słabi fizycznie. Nie potępiajcie mnie bo jestem 30 letnią singielką i nie mam zamiaru się z nikim wiązać. A jakie są wasze opinie kobitki?

Gość Jozek
To jest prowokacja jakiegos zbokola, bo normalna kobieta nie wie i wg mnie nie powinna wiedziec co to jest MMA

Gość wwrrr
Najpierw piszesz chudzielce vs miesniaki, a potem okazuje sie, ze masz na mysli zdrowych facetow vs. warzywa sprzed komputera. To dosc oczywiste, ze facet dbajacy o zdrowie bedzie w lozku lepszy niz len, ale bycie chudym niewiele ma tu do rzeczy.

Gość monique na pomarańczowo
a ja powiem tak... nie zauwazylam zeby chudzielce szybciej się męczyły... wręcz przeiwnie!są zwinniejsi!ja nie lubie np, takich umiesnionych bo no nie wiem, jak mnie to to przygniecie to tragedia:O mimo ze do najszczuplejszych nie należę!:D ale co kto lubi.:)

Gość glupota sie rozpowrzechnia
ja tez wiem co to MMA

kobieta dziwka jak z wiecej niz z dwoma sypia, a facetowi to wszystko można?? ehh... prostactwem zawiewa

Gość do lola8888
a po co komu taka co z wieloma spala?

Gość HAHAHAHA...WIECIE CO
ja tez wiem co to mma (mieszane sztuki walki)....moj facet to trenowal... i wcale nie byl miesniak...wazyl 69 kilo przy wzroscie 180 i generalnie w mojej ocenie byl chudy....takze autorko co Ty wiesz o zyciu i facetach?

Gość co to ksw
KSW K-kupa S-srającego W-wielbłąda

Gość kalim
Święta racja ktoś kto trenuje WMMMASTU musi mieć mięśnie idiotyzmu się rozszerzają

Gość izusiaaa
mowisz po co komu taka co z wieloma spala a facetom to wszystko mozna jak oni zaliczyli z 20 kobitek to jest dobrze.. ;/ i sie nikt nie czepia do nich.. a do kobiet to od razu... wez sie zastanow zanim cos napiszesz.. ;/

Gość iza 1983
Hahaha a Ty już wiesz kto bierze a kto nie bierze koksów ;) Zaden przypakowany facet nie przyzna się,że bierze...A prawda jest taka że jedzą to wiadrami -nawet twoj zawodnik mma ;)

MMA mi nie jest obce. Każdy może walczyc wg zasad MMA. Wystarczy, ze jest dobrym fighterem i moze zacząc swą przygodę na imprezach KSW.

Gość iza 1983
Latami wypracowane mięśnie-wierz mi bez wspomagaczy mało jest takich ludzi......Jestem trenerką fitness,przychodzą do mnie na silownię rożni ludzie i wiem jak jest.

Gość iza 1983
Ja jstem normalna kobietą wiem co to jest MMA,KSW....Oglądam kazdą walkę Adamka...;)

Z KSW Adamek nie ma nic wspolnego - marna prowokacja ;)

Gość iza 1983
napisałam,że oglądam KSW-MMA....A logiczne jest to,że Adamek nic z tym stylem nie ma OMG.....Adamek to zawodnik boksu wagi ciężkiej dla ścisłości..

Gość mrożona kawa
moje wnioski są takie: tacy co pracują fizycznie mają lepszą kondycję, umysłowi to na ogół nieporadni chłopcy,dojrzali panowie wiedzą co lubią kobiety

Gość iza 1983
Śwęta prawda.

"mówię tutaj o facetach którzy całe życie spędzają przed kompem i są słabi fizycznie." - cóż tu dużo mówić, obrażasz informatyków i innych ciężko pracujących ludzi... Poza tym- zdziwiła byś się.

Gość kjn
ludzie kurwa nie spinajcie sie tak to prowokacja czy wy naprawde jestescie tacy tepi i nie potraficie odróżnic powaznego wątku od taniej prowokacji? ja juz nie mowie o super prowokacjach gdzie ktos naprawde zada sobie trud i wymysli oryginalna historyjke to ok mozna sie nabrac ale takie tandety ktos pisze na poczekaniu a wy sie jaracie no rece i cycki opadaja

W calym swoim życiu przeleciales tylko 2 panienki i to jeszcze z Odloty.pl i jesli ktos prowadzi bujne zycie erotyczne, to juz to jest dla ciebie prowokacją.

Gość gość
A ja bym ujęła to tak: Ci bardziej zbudowani wiedzą czego chcą i lubią ostry seks, Ci mniej są bardziej delikatni, bojaźliwi :) AMENT