Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymęczona dietami

Czy schdne nic nie jedząć?

Polecane posty

Gość wymęczona dietami

Jestem na diecie niskowęglowodanowej od 2 miesięcy, i schudłam .. KILORAM! ! to jest śmieszne, głupie ograniczenia, wiecznie człowiek niedojedzony chodzi a G** daje! Chce zupełnie przestać jesć, ale boje się że będę poprostu głodzić sie na darmo.. :O

Gość Naj jak coś
na darmo na pewn nie schudniesz, ale czy warto się głodzić? może po prostu zmień dietę?

Gość nickonicko2010
kluczem do schudnięcia jest przemiana materii,nawet wcinając tłuste kotlety można schudnąć jeśli je sie też zielenine i pije dużo zielonej herbaty ... http://tnij.org/nokautsztanga

Gość wymęczona dietami
ale ja ćwiczę!! codziennie biegam godzinę. nie jestem gruba, poprostu mam duże uda , boczki i tyłek :O .. chcę o zrzucić, i się nie da :O

Gość set them up
rozpierddala mnie jak ktos mówi, że się odchudza i się waży :O weź się dziewczyno wymierz dokładnie lepiej :O muszę mówić dlaczego?:O

Gość fajnietak
Glodowac sie nie nalezy. Malo jesc i wlasciwie a nie slodkie i gotowce. I ruszac sie, ruszac.

Gość wymęczona dietami
ale ja ćwiczę!! codziennie biegam godzinę. nie jestem gruba, poprostu mam duże uda , boczki i tyłek :O .. chcę o zrzucić, i się nie da :O

Gość set them up
iwaneczka, otóż to - czerwona herbata. Ewentualnie zielona , też działa :) No i oczywiście trochę ruchu też by się przydało:O

Gość wymęczona dietami
sorka dodało się dwa razy. Ja wiem że chodzi o centymetry a nie o wagę, ale ja nie widzę postępów, a ta dieta to jest męczarnia i na prawde juz wole nic nie jesc :O

polecam pływanie ; akurat odpowiednia aura:), ewentualnie rower ; ja kocham wyczynową jazde :) rowerkiem oczywiście:P

Gość jaaaaaaaaaa;d
a ja Ci dam sposób sprawdzony i bez większych ograniczeń! PO 1. - Musisz mieć dużo samozaparcia w sobie, nie ma chwil słabości,jeśli chcesz schudnąć.Oczywiscie możesz raz w tygodniu pozwolić sobie np na batona czy loda ale bez przesady! No i zasada nr 2 w podpunkcie 1 ;d - bez ruchu nawet najlepsza dieta Ci nie pomoże! Więc.. jeśli nie chcesz biegać ,nie musisz... ale idź na spacer ,rób w domu brzuszki,ukłony.Jeśli stoisz np na przystanku, nikt nie widzi ale rytmicznie spinaj pośladki na 5 sekund,puszczaj i znowu... wzmocni mięśnie i ukształtuje pupe:) po 2.odrzuć słodycze- nawet cukierki,lody po 3. Nie jedz tłustego mięsa, ale chude! Poprostu zamieniasz, jest zdrowsze lepsze smaczniejsze, ale chudniesz przy tym i niczego nie odrzucasz co lubisz po 4.nie wierz w diety cud, kapsułki odchudzające bo to są narkotyki wyniszczające organizm, a w konsekwencji utrata wagi która i tak powróci a zdrowie nie pozdrawiam ! :)

Gość Porady Babuni ...
Procesy fermentacyjne zachodzą w niej krócej niż w czarnej, zawiera zatem więcej enzymów i polifenoli. To właśnie im zawdzięcza odchudzające właściwości. Polifenole (taniny) regulują wydzielanie żółci i ułatwiają trawienie, przyśpieszają też zamianę tłuszczu w energię. A co bardzo ważne obniżają poziom cholesterolu. Wszystkie odmiany herbaty zawierają sporo związków mineralnych i mikroelementów oraz kofeiny, polifenoli (garbników), manganu, wapnia, fluoru (dlatego chroni zęby przed próchnicą), olejków eterycznych i białka. Poprawiają pamięć, normalizują ciśnienie i mają właściwości moczopędne. A ostatnie badania dowodzą, że zmniejszają ryzyko chorób nowotworowych. Także czerwona, ćwiczonka, i masz mur beton zgrabne nózki ;P

Gość wymęczona dietami
dzięki, spróbuję..

Gość wymęczona dietami
niestety na chwile obecą mam tylko zwykłą , zieloną herbate i jakieś ziółka.. :P

Gość phi .....................
tylko wiesz, jak za dużo będziesz jej pić to też niedobrze :P od wszystkiego można przytyć. Pij 5-6 filiżanek dziennie.

Gość wymęczona dietami
a tzn ze niejedzenie niczego odpada? nie mołabym np nic nie jesc i pic cz. herbatke ? + ćwiczenia

Gość andie
nic tak nie powoduje szybkiego chudnięcia jak stres... ale ci tego nie życzę :)