Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XxNatalkaaa3xX

dziwna sprawa

Polecane posty

moze moje pytanie wyda sie dziwne ale mam pytanie . Jesli facet, cwala sobie przy kims, tak jak np dzis ide z kumpela, jedzie, zwala sobie i sie patrzy .. czy to jest choroba czy co ? go jara to ze my sie peszymy? to jest czesty przypadek , o co tu chodzi.. czy ci faceci sa normalni ?

Gość to zboczeń był po prostu
wkoorwiają mnie tacy zboczeńce idą wystawią fioota i koorva zadowoleni ja piertole, co za matoły koorva,

Gość ej co z wami kurde
ekshibicjonista to był

Gość Malinowa maamba
Chodzi Ci o ekshibicjonizm?

nie wiem ale masakra;/ kur.wa matoly jeba.ne nie dopieszczone .. brak slow poprostu.. i pozniej ze nie ma sie czego bac i na luzie isc jak co chwile takie cos ;// . laski uwazajcie na siebie bo naprawde.....

Gość Malinowa maamba
Oni raczej nie atakują ludzi :D W swoim życiu natrafiłam już kilka razy na takie osoby, ale cóż zrobić :P

Gość dama z dna jeziora
kiedyś też takiego spotkałam :o normalnie trzepał konia przy chodniku, masakra, bałam sie przechodzić koło niego, zawróciłam i poszłam inna drogą.

Gość Kitty Morquel
najgorsi są tacy co biegną stają przed Tobą odsłaniają płaszcz a pod spodem sterczący fioot :o zayebac to malo ;o kiedys zatrzymał się obok mnie i mojej kumpeli samochód patrzymy a facet goły od pasa doł i sie pyta jak dojechać do miasta, wmurowało mnie kumpela płakała ze śmiechu a facet "oj nie orientujecie się" i pojechał :o

Gość Malinowa maamba
Ale to i tak nic w porównaniu co mnie kiedyś w autobusie spotkało :o Upalny dzień, godzina szczytowa, ludzie wracają z pracy, zatłoczony autobus... Staliśmy tak wszyscy ściśnięci i cały czas miałam wrażenie, że ktoś mnie dotyka. Ludzi było tyle, że nie dało się odwrócić, wiec spoglądam to w jedną to w drugą stronę czy ktoś mnie maca celowo :o No ale nic. Wychodzę z autobusu a tył sukienki cały ze spermy. Myślałam, że się porzygam :o

Gość Kitty Morquel
o ja piertole :o zayebałabym....

Gość Malinowa maamba
Ja też miałam ochotę, ale autobus odjechał a ja i tak nie wiedziałam kto mi to zrobił :o Na szczęście nie muszę już korzystać z komunikacji miejskiej :D

Malinowa maamba współczuje...łeee i co szłaś tak do domu czy od razu wytarłaś chusteczką??ja bym sie brzydziła tego dotknąć i że nikt Ci w autobusie nie powiedział ... co za ludzie

Gość Malinowa maamba
Był taki tłok, że pewnie nikt nie zauważył :o Wytarłam chusteczką, ale plama i tak była :o Dobrze, że miałam blisko do domu :P Mojego męża w tramwaju próbował obmacywać jakiś facet :D I źle się to dla niego skończyło :D