Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnula12312312333311

mam 17 lat i zmarszczki na czole

Polecane posty

Jak iim zapobiec? Jak sie ich pozbyć?

Gość Jelcz342
Trzeba do psychologa iść im w cześniej zaczniesz leczyć kompleks urody to lepiej.

dzięki za rade idiotko :)

Gość EmiKosz
A ja mam 15 lat i pełno rozstępów. :O zmarszczki na czole to sa naturalne marszczki mimiczne, dziewczyno.

nie nosze okularów. A zmarszczki mimiczne to nie są. Tylko widoczne zmarszczki na czole

Gość zmorrrrka
ja mam 18 lat i pelno zmarszczek.mama mowi ze nie mam,ale chyba widze...masakra

Gość nunova88
Palisz papierosy? Nakładasz dużo podkładu na twarz? Prowadzisz "niezdrowy" tryb życia, dużo stresu?

Gość ddwCD
a ja dupe cała w celuicie ,łydki i biodra ..nawet cycki!! mam 16 lat ..a i zmarszczki tez mam tzw. kurze łapki kolo oczu!

Gość aafisia fisia
no a jeśli są bardzo widoczne, to można się zaopatrzyć w jakiś bardzo łagodny krem przeciwzmarszczkowy, do lekkich zmarszczek, tyle, że takie kremy powinno zaczynać się stosować w wieku około 30 lat, być może jesteś takim samym wyjątkiem ze swoimi zmarszczkami, jak ja z moją siwizną..., swego czasu chyba w avon był korektor zmarszczek mimicznych czy coś takiego, to tak na przykład, ja mimo siwizny nie używam, bo zmarszczki mi się na razie nie robią

Gość LKFLKSDHLSDA
NIE SIEDŹ TYLE PRZED KOMPEM TO NIE BĘDZIESZ MIEĆ ZMARSZCZEK :p

Gość niebieska skarpetka
może częściej na solarkie chodź? :D

Gość tru$kawencjaa
nie smiej sie tyle:)

Gość ajaksowa
zrób sobie lifting :)

Gość ajaksowa
albo botox lepiej

Gość Mariano25
włoż na głowe papierową torbe z otworami na oczy

Gość zosia9999
ja tez mam, to jest od czestego marszczenia czola, tego nie da sie kontrolowac... czyli zmarszczki mimiczne.. a i mam dopiero 21 lat i stosuje kremy,a le to nic nie daje

Gość upskaaaz
na ta lwia zmarszczke sa latwe sposoby, w tym sie specjalizuje dr Widerkiewicz

Gość olra
ja pierd**e. musze wam, panny mądre powiedzieć, że zmarszczki występują na wskutek zużywania się gruczołów potowych i łojowych, co może też spowodować silny młodzieńczy trądzik, który też może wyniszczyć skórę na czole. Dziewczyna może mieć zmarszczki, ja też je mam, właśnie z powodu nadmiernego trądziku, czyli zbytniego wydzielania się łoju. Takie z was hejterki, to najpierw poczytajcie, później się wypowiadajcie, zastosujcie zasadę: NIE ZNAM SIĘ, TO SIĘ NIE WYPWIADAM, dziękuję za uwagę

Gość iliet
tez mam 17 lat i tez mam zmarszki 2 ogromne na czole, czytam własnie odpowiedz o tym trądziku i to faktycznie jest prawdą, mam straszny trądzik i to mozliwe ze od tego, sama nie wiem jak sie pozbyc, ani zmarszczek ani trądziku;/

Gość gość
Ja p*****le

Gość gość
A ja mam 34 i nie mam nigdzie. Bardzo często widuję pomarszczone dzieci, nastolatki. Znam kilka 22-latek z głębokimi, licznymi bruzdami na czołach. Ale pewnie przeczytam zaraz na Kafe, że to niemożliwe, że 30-latka wygląda młodziej niż 20-latka. A Ty koleżanko masz pewnie bardzo suchą skórę, korzystasz z solarium, sporo palisz i pijesz?

Gość gość
Tak 34 lata i zero zmarszczek.. To sporo makijażu lub zabiegów... Przynajmniej ciemne pod oczami. 17-letnia autorko, wszyscy w domu zdrowi?

Gość Weronika

U mnie były bardzo widoczne zmarszczki na czole. Rewelacyjnym zabiegiem na pozbycie się ich okazała się mezoterapia. Bardzo dobrze wygładza zmarszczki,a  przy tym skóra stje się bardziej promienna. Zabieg robiłam w Magnopere w Krakowie https://magnopere.pl/  

i mogę ich polecić bo dobrze robią.

Gość Kinga

U mnie zabieg karboksyterapii bardzo dobrze wyszedł na zniwelowanie zmarszczek na czole. Jestem bardzo zadowlona z efektów jakie uzyskałam i polecam. Ja robiłam w Simea Beauty Dąbrowa Górnicza i bardzo fajna klinika.

Gość Ania

U mnie na zmarszczki na czole super sprawdziła sie mezoterapia, nawet nie myslałam , ze tak dobre da rezultaty. Zabieg robiłam w J&J Art Derma Clinic Rzeszów super tam robia więc polecam