Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Kto ubiera sie z was w lumpeksie?

Polecane posty

Gość kei_bak
chciałbym niestety nie mam czasu za tym chodzić.

Gość Malinowa maamba
Ja też :D

lubię od czasu do czasu tam zajrzeć i coś upolować :)

Ja i to już od trzech lat właściwie tylko. Jakoś dziwnie mi się kupuje w "normalnych sklepach" bez tego szukania, polowania itd:) Jedyne czego nie kupuje to butów i bielizny, poza tym 90% szafy to lumpeksowe zdobycze:)

mam 25 lat i odwiedzam także te małe, zwykłe lumpeksy ;)

Gość arekkk
niemarkowe ciuchy są tak tanie że nie opłaca się w lumpy ubierać a w sklepach są przeceny o 70%

Ja sobie dzis taki fajny upatrzylam:D W czw maja ubranie za 1 zl chyba ze na jakims pisze co innego, ale tak to wszystkie za zete:D

ja właśnie wczoraj trafiłam na taką promocję w jednym z lumpeksów i upolowałam śliczną, czarną spódnicę do kostek, ma bardzo oryginalny krój jest dopasowana i w ogóle nieużywana :D

ja właśnie wczoraj trafiłam na taką promocję za 1 zł w jednym z lumpeksów i upolowałam śliczną, czarną spódnicę do kostek, ma bardzo oryginalny krój jest dopasowana i w ogóle nieużywana :D

ja, ostatnio wyczailam przecudna sukienke z atmosphere za jedyne 1,50:D wszyscy mi jej zazdroszcza:D pomijajac sporo innych rzeczy, ktorych w normanym sklepie w zyciu bym nie kupila

Gość arekkk
nie widzę sensu ubierać sie w lumpy skoro normalne ciuch niemarkowe są po 50 zł, a markowe po przecenie też tyle, a nawet mniej ja dużo ciuchów nie mam i nie potrzebuje

Gość arekkk
mi to nie przeszkadza że pół miasta sie tak ubiera

a mnie się właśnie to podoba,że mogę włożyć na siebie coś, czego nie można kupić w sklepach w moim mieście

Ale ja mam styl, i widze jakiego pokroju sa tam ubrania. Nie kupilabym np bluzki, w ktorej chodza dziewczyny typu 'patologia' tylko staram sie wyczuc jakie ubranie jest ze sklepu takiego jak wymienilam wyzej.

Gość arekkk
orginalne po przecenie kosztują tyle samo co nieorginalne

Gość prosta kalkulacja
markowy lump -bluzka używana ! 20zeta sklepik osiedlowy typu butik-50zł wyprzedaz big star reserved 19.90-29.90 nieuzywane ,nówki z dobrej bawełny a styl :szafiarka :pl jest śmieszny ubierają sie w lumpie ,takie niby nietuzinkowe w, w Wawie na starówce widziałam w piatek 4 klony koło siebie styl-szafiarka i kto tu jest śmieszny?

Gość ambrama
ja kupuje i wlasnie dzis tez upolowalam zajebiste jeansy new looka :)

Gość fdhfghdf
ja lubię.... nie tylko w lumpkach, ale też uzywana odzież na allegro... nie wiem czemu, lubię polować, szukać okazji, dla mnie nie ma nic podniecającego w kupnie w normlanym sklepie.