Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rysiaaa01

pomocy!! problem dotyczy pochwy

Polecane posty

Gość rysiaaa01

2 miesiące temu ponisłam się wodzą wyobraźni i masturobowalam się grubym markerem, kiedy go wyjełam zauwarzyłam że nie ma na nim korka. Korek utkną w mojej pochwie tak daleko że nie sięgam po niego palcem powiedzcie jak moge go sama wyjac? ( boje sie wyzyty u gina)

Gość aneczka294
nie wyjmuj sama!!! narobisz jeszcze gorszych problemow sobie !!! idz do Ginekologa i sie nie boj! nic sama nie rob dziewczyno bo sobie jeszcze gorzej narobisz :/

Gość ffdgfdg
2 miesiące temu?? co?!! i dopiero teraz się tym zainteresowałaś

Gość rysiaaa01
boje się że bedzie na mnie krzyczeć, pozatym on jest daleko i niewiem czy ginekolog bylby wstanie sam go wyciagnac a niechce zadnych operacji

Gość ffdgfdg
jak nie pójdziesz to się nie przekonasz, czy da radę go wyciągnać. wybierz się do ginekologa i to już! po co sobie psuć zdrowie, nerwy i wakacje:) wogóle to ile Ty masz lat? a jeżeli trafisz na takiego co nakrzyczy, to może będziesz na przyszłość bardziej uważać.

Gość rysiaaa01
mam 17:/

Gość ffdgfdg
naprawdę wybierz się do tego ginekologa! jeżeli się wstydzisz, a pewnie tak jest, to może to być jednorazowa wizyta akurat u tego konkretnego gina, a póniej w zależności od potrzeb możesz przecież pójść do jakiegoś innego. Taka ładna pogoda za oknem, a Ty się będziesz zamartwiać, zamiast pójść i szaleć (byłe nie z markerem:P ) A byłaś wogole wcześniej u ginekologa? bo jeżeli nie to pewnie masz dodatkowy stresik... swoją drogą to ja w Twoim wieku też podobnie szalałam, na szczęście nie skończyło się to tak jak u Ciebie, ale teraz mam chłopaka i już nie muszę się uciekać do takich rzeczy:)

Gość dwa miesiace temu !!!!!
idz do ginekologa koniecznie ,moze juz poczely sie male markerki ?

Gość rysiaaa01
owszem mam juz całą gromadke markerkow! takich komentarzy mi naprawde nie trzeba!! a powracajac do tematu to jeszcze nigdy nie bylam u ginekologa

Gość no to akurat masz okazje !

Gość ech w rozterce
wsadz koncowke od prysznica do pochwy pusc wode a nakretka sama wyplynie

Gość ffdgfdg
no to teraz będziesz miała okazję się wybrać po raz pierwszy, tylko trochę kiepsko, że w takich okolicznościach. Skoro samej nie udało Ci się do tej pory tego wyjąć, to już lepiej sama nie próbuj, bo zrobisz sobie jeszcze jakąmś krzywdę...

Gość rysiaaa01
faktycznie sie lepiej wybiore, ale strasznie sie boje reakcji lekarza jak mu powiem co zrobilam

Gość ffdgfdg
najwyżej nie pojawisz się już więcej akurat u tego lekarza, mało to ginekologów, no chyba że mieszkasz w jakiejś małej mieścince na końcu świata... popytaj koleżanek może polecą Ci jakiegoś spoko lekarza

Gość rysiaaa01
jest jeszcze jeden problem, mianowicie nie chce mowic o tym rodzicom wiec tylko wizyta prywatnie ile ona moze kosztowac?

Gość ffdgfdg
oj nie pomogę Ci w tej kwestii może ktoś się tu pojawi i Ci odpowie, a jak nie to poszukaj sobie w sieci ile może kosztować, na forach czy na stronach gbinetów - może będą jakieś informacje

Gość rysiaaa01
w moim przypadku lepiej pojsc do kobiety czy mezczyzny?

Gość ffdgfdg
tak orientacyjnie

Gość rysiaaa01
tzn?

Gość ffdgfdg
ja bym na Twoim miejscu poszła raczej do kobiety

Gość ffdgfdg
tamto to było do mojego poprzedniego posta ja gdybym była na Twoim miejscu to bym poszła do kobiety

Gość ffdgfdg
tamto to było do mojego porzedniego posta ja gdybym była na Twoim miejscu to bym poszła do kobiety

Gość minodu...
Koszt u prywaciarza ok 50-60 zł.

Gość rysiaaa01
uf to nie tak dużo

A nie pomazałaś się w środku? :D To pierwsze co mi przyszło do głowy jak zaczęłam czytać :P Spróbuj wyjąć palcami, wypychaj go mięśniami pochwy :P Wizyta prywatna to np u mnie 80zł

Gość rysiaaa01
probowalam wszystkiego, paluszki mam za krotkie sama nie daje rady wizyta raczej nieunikniona