Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kmjsdklfj

jakie sa szanse na zaplodnienie przez...

Polecane posty

Gość kmjsdklfj

plyn ktory wydziela sie przed wytryskiem? Otoz mam problem, kochalam sie z moim chlopakiem z prezerwatywa ktora nie byla od samego poczatku stosunku bo chwile bylo bez i nie wiem czy ten plyn zdazyl sie wogole wydzielic. I nie wiem tez jak dlugo przed wytryskiem on sie wydziela? Problem polega na tym ze juz tydzien spoznia mi sie okres, nie wiem co o tym myslec bo moze rzeczywiscie jest to spowodowane stresem i obawa przed ciaza;/ Ok 20 dnia cyklu moj sluz mial dziwny kolor, taki troszke brazowawy, zestresowalam sie odrazu ale potem wyczytalam ze zdarza sie to u niektorych kobiet i moze to byc plamienie okoloowulacyjne lub jakies zaburzenia hormonalne. Zadnych innych niepokojacych dolegliwosci nie mam ale nie rozumiem czemu jeszcze nie ma okresu;/;/ Wiem ze teraz kazda z was bedzie pisala o tescie i wizycie u lekarza ale licze na to ze moze ktoras z was miala podobny proble i cos mi doradzi, pomoze, bardzo prosze

Gość xyzxyz
skoro masz obawy przed ciążą to znaczy że zamiast dupkować powinnaś zająć się tym co dzieci w twoim wieku powinny. Nauką lub pomaganiem mamie w domu.

Gość kmjsdklfj
nie poruszaja mnie w zaden sposob tego typu komentarze. Nie jestem dzieckiem, mam 19 lat wiec jestem juz pelnoletnia ale to nie znaczy ze musze chciec dziecko. Uwazam ze jest za wczesnie

Gość kmjsdklfj
nie chce byc w ciazy, bardzo nie chce

Gość arrleta
to się zabezpiecz jak jestes taka dorosła

Gość xyzxyz
skoro nie chcesz być w ciąży to nie uprawiaj seksu, bo jeśli nie potrafisz się normalnie zabezpieczyć to znaczy że nie dojrzałaś do współżycia. Znając życie to po każdym razie będziesz się stresować czy dostaniesz okres czy nie. Nie lepiej iść do lekarza po tabletki? Po pierwsze nie wpadniesz, a po drugie nie będziesz zakładać tu tych debilnych tematów których jest od groma. Czy myślisz że tu siedzą same wróżki ze szklanymi kulami???

Gość kmjsdklfj
nie doszlo do wytrysku bez gumki. o co wam chodzi? ja nie zmuszam nikogo zeby sie wypowiadal. Oczekiwalam pomocy, porady a wy potraficie tylko zle kogos ocenic i tyle. Naprawde odrobina zrozumienia bo zachowujecie sie tak jakbyscie nie mieli nigdy problemow i nie wiedzieli co to jest

Gość kmjsdklfj
odpowiedzialam juz przeciez ze nie. ile razy jeszcze zapytasz???

Gość arrleta
to jak nie chcesz to sie zabezpiecz czy taka tepa jesteś

Gość kmjsdklfj
naprawde bez sensu to forum , kazdy tylko krytykuje

Gość kmjsdklfj
widze ze nie ma tu nikogo kto by mi pomogl;/;/