Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boże, zwariuję

ja rzuciłam faceta, teraz on się rzuca.

Polecane posty

Gość boże, zwariuję

kopnęłam idiotę w dupę, bo tyran, despota i egoista. najlepiej zamknąłby mnie w domu pod kluczem i wypuszczał tylko do biedronki, do tego na smyczy, z kagańcem i jeszcze kolczatką dla pewności. dostałam pracę, a ten się awanturuje, że go nie szanuję, bo nawet nie wzięłam jego zdania pod uwagę, że miałam w dupie to, że on by wolał, żebym siedziała w domu, że coś tam, no zachowuje się jak jakiś pojebany :o do pracy nie, do koleżanek nie, na imprezę nie, na zakupy to okej i stać kurwa przy garach dzień i noc! a ja raczej niezależna jestem, swoje wiem i żaden facet nie zrobi ze mnie uległej ciepłej kluchy, prędzej ja z niego. rzuciłam, przemogłam się i posłałam do diabła! ale z nim jak do ściany :o łazi i chce wytłumaczeń, truje dupę normalnie. pieprzy farmazony o swoim bólu, jakbym była jakąś suką bez serca, swojej winy nie widzi, widzi tylko to, że biedak jest porzucony i nikogo nie obchodzi. ignoruję, olewam, a on ciągle jest za mną albo przy mnie i się użala, no pierdoli mi 24h na dobę! jak mam sobie z nim poradzić? :(

Gość bardzo dobrze zrobiłaś
:) mam nadzieje, że następnego nie będzie interesować co i z kim robisz.

Gość boże, zwariuję
tu już nawet nie chodzi o to. ale kurwa jaki problem jest w pracowaniu? ja chcę się spełniać, zarobić na końcówkę studiów, a ten płacze i biadoli. no ja pierdolę, co jest z tymi facetami :o

boże, zwariuję -> powiedz jemu że ty chcesz żyć a nie być jego niewolnica i niech się do ciebie odczepi

Gość wisdsdsdsdsd
ciekawe ile z nim byłas? nie widziały gały co obciagały? ile siedziałas w domu na jego utrzymaniu ze zdazyłas go przyzwyczaic do tego, dlaczego nie mówiłas mu o swoich planach zyciowych, gdyby tak bylo wiedziałabys z kim masz do czynienia ale tobie było dobrze trzymac doope przy nim

Gość boże, zwariuję
chyba pójdę na policję i go o jakieś prześladowanie posądzę. bo to już przesada jest :(

Gość boże, zwariuję
wis, zaskoczę cię, byliśmy razem dwa miesiące :D i niczego nie obciągałam, bo nawet żadnego seksu nie było 🖐️

Gość kfhfhef
a lizalas mu odbyt?

Gość boże, zwariuję
nie, on mi też nie lizał :D na kafeteriuszy zawsze można liczyć. lev, dzięki za pomysł :classic_cool:🖐️

Gość boże, zwariuję
nie ma innych chętnych? ja się tyle napisałam, żeby omówić mój problem, a tu jakieś teksty o lizaniu tylko 😭

Gość pumkaaaaaaaaaa :)
dobrze zrobilas:)na prawde...to jest najgorsze jak chlopak chce cie zamknac i nie wypuszczac.skoro z nim 2 miech bylas to dobrze ze teraz a nie po roku :) jestem z Ciebie dumna :)

Gość pumkaaaaaaaaaa :)
zmien numer i miej go w dupie :D zlewaj :D unie otwieraj drzwi nie sluchaj :D wal go :P

Gość boże, zwariuję
chyba zmienię, bo znowu mi pierdoli. teraz mi jeszcze wytyka, że się na facetów w tramwaju gapię. no kurwa trudno, żebym miała wzrok wbity w ziemię, bo jestem w związku :o

Gość monika942
boże, zwariuję Ile on ma lat?

Gość boże, zwariuję
lat ma 22, a się zachowuje jak 17-latek :o powiedziałam, żeby wypierdalał i się obraził, może wreszcie się zamknie :D

Gość h66
Powiedz mu kategorycznie, że z nim skończyłaś, ze jest chorym świrem i jak jeszcze raz będzie ciebie napastował, to powiadomisz prokuratora o nękaniu i że czujesz się zastraszona. Powiedz, że on Ciebie nie szanuje uważając za przedmiot i niewolnicę. Nalezysz wyłacznie do siebi i zaden gnój nie ma prawa Ci mówić co masz robić. Niech odwiedzi psychiatrę. Powiedz, że to koniec dyskusji i ma się do ciebie nie zbliżać, bo bedzie miał do czynienia z sądem, a jak to nie pomoże to pogadają z nim twoi koledzy.

22 lata....toz to dorosły chłopak!!! idz do pracy nie przejmuj sie takim bo ci cos powiem...taki typ moze ewentualnie siedziec cale zycie na dupie i cie pilnowac.sam nigdy nie znajdzie pracy bo bedzie musial obadac czy go nie zdradzasz itp. skad to wiem? takiego mam ojca.

Gość jnhkjk
takich psycholi nalezy unikać

Gość h66
Koleś jest emocjonalnie niezrównoważony

Gość a połyk ?
trzepie se, będę chlapał, która dziuba nastawi dziubochlapa ?

Gość boże, zwariuję
właśnie mi powiedział, że mogę się spodziewać po powrocie na uczelnię tego, że mnie wszyscy będą paluchami wytykać. bo jestem pojebana i on o tym wszystkim powie :D wszystko fajnie tylko ja mam to w dupie, swoich zaburzeń psychicznych się nie wstydzę. wariat totalny, dobrze, że to pokazał na wstępie, a nie po ślubie, to by była tragedia :o

Gość kociczkaaa
a co ja mam powiedziec , mój 24 skończył a zachowanie gimnazjum. nic na poważnie. też kazałam mu się pierdolić , eh

Gość boże, zwariuję
panda, szczerze współczuję. mój ojciec za to nie szanuje mojej matki kompletnie, wyzywki, rękoczyny, patologia totalna. dlatego ja jestem taka poryta, że mimo tego, że potrzebuję faceta to nigdy nie dam się mu stłamsić. wolę być sama niż nie mieć szacunku do siebie.

Gość boże, zwariuję
już nie jestem, tylko on to widzi inaczej :D a przez te dwa miesiące to próbowałam go zmienić, nieskutecznie. kociczkaaa, łączę się w bólu. musimy być twarde :classic_cool: