Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowicz jeden

pytanie o allegro

Polecane posty

Gość allegrowicz jeden

jak przypadkiem bede chcial sprzedac jakas zecz to gdzie mam wyslac produkt osobie ktora kupuje czy do allegro,czy allegro poda mi adres na jaki mam wyslac ten produkt? i jeszcze jedno jak ja dostane pieniadze przez poczte czy na konto ? byl bym wdzieczny za odpowiedz

''gdzie mam wyslac produkt osobie ktora kupuje'' Po zakończeniu aukcji dostaniesz wiadomość z adresem kupującego. Jeśli kupujący nie zażyczy sobie żebyś wysyłał na inny adres niż podał w ustawieniach allegro to wysyłasz na ten, który dostajesz w mailu. ''jak ja dostane pieniadze przez poczte czy na konto ?'' Zależy co wpiszesz w opcjach płatności: przelew na rachunek, pobranie i co wówczas wybierze kupujący. Jak chcesz na konto, to wpisz w aukcji sposób płatności przelew i po problemie.

Gość allegrowicz jeden
mam jeszcze jedno pytanie kiedy ja mam wyslac tej osobie ta rzecz jak dostane pieniadze czy ta osoba zaplaci przy odbioze ?

To zależy jaki sposób zapłaty podasz w aukcji. I jaki wybierze kupujący. Jeśli dasz do wyboru przedpłata na konto albo pobranie to kupujący może wybrać jedną z dwóch możliwości. Wówczas wysyłka przedmiotu będzie zależała od tego co wybierze. Jeśli wpłatę na konto ( przedpłata) to towar wysyłasz po otrzymaniu pieniędzy, jeśli wybierze pobranie, to wysyłasz od razu bo kupujący płaci przy odbiorze.

Gość allegrowicz jeden
dobrze dziekuje ci mp-30 :)