Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość the hoyy yeah bunny

granat na paznokciach

Polecane posty

ten akurat jest paskudny, i staje się nudny , zmyj je i pomaluj bezbarwnym będzie lepiej :P

Gość podoba mi sięęę
Świetny!!!❤️ jakiej marki to lakier?! Szukam takiego odcienia :D a granat jest teraz modny :P

Gość the hoyy yeah bunny
nie przepadam za bezbarwnym :PP

Gość the hoyy yeah bunny
to jest ados, mała buteleczka, ale jest tez duza :)

Gość podoba mi sięęę
ile kosztuje?:P i jaki ma nr? :) nie słuchaj iwaneczki, nie zna się :P cudny kolor :)

Gość the hoyy yeah bunny
kosztuje cos 2,50, trzyma sie 3 dni, wiec dobrze, a nr to 604

Gość the hoyy yeah bunny
kosztuje 2,50, trzyma sie okolo 3 dni bez odprysku, wiec ok. nr 604 :)

Gość the hoyy yeah bunny
kosztuje 2,50, trzyma sie okolo 3 dni bez odprysku, wiec ok. nr 604 :)

Gość the hoyy yeah bunny
dzieki za opinie, wszystkie :D

Gość to nie jest granat :o
to jest kobalt :o na kolorach się nie znasz :o lakier modny dla 13-18 latek. teraz wszystkie taki noszą. dodatkowo masz brudne pazury pod lakierem :o umyj je najpierw dokładnie, a potem maluj :o fuuuj :o

Gość the hoyy yeah bunny
nie są brudne, biała czesc paznokcia przeswituje przez lakier, gdyz jest to tylko jedna warstwa. Lakier dla 13-18 latek? Super, mieszcze sie w przedziale

Gość podoba mi sięęę
aha...dzięki...to on jest taki tani...czyli pewnie dostanę go tylko w jakims małym sklepie kosmetycznym czy w naturze lub rossie tez?:P

Gość podoba mi sięęę
o kurcze, ja mam 19 lat , czyli już nie mogę :D :D:D 😭

po dwóch warstwach kolor bedzie bardziej intensywny pewnie :) takie lakiery możesz kupić w sklepach "z chińskimi rzeczami", np u mnie są, w kioskach itd. w rossie i naturze nie widziałam.

Gość the hoyy yeah bunny
tani jak barszcz :D rossman wątpie, u mnie nie widziałam. w naturze predzej, lub w jakichs tam drogeryjkach

Gość the hoyy yeah bunny
to nie jest granat, wyczuwam u Ciebie nutkę złośliwosci... :P

Gość the hoyy yeah bunny
tak, po dwóch warswach jest ciut bardziej intensywny

akurat złośliwość była w pierwszym poście :P w drugim jej nie ma wcale. u mnie w chińskim sklepie mają od cholery lakierów po 3 zł. i to dobrych firm, jak np: ingrid. mają też podkłady polskiej firmy za 4 zł i cienie do powiek za 6 zł, ktore trzymają się zaajebiście długo :)

akurat złośliwość była w pierwszym poście :P w drugim jej nie ma wcale. u mnie w chińskim sklepie mają od cholery lakierów po 3 zł. i to dobrych firm, jak np: ingrid. mają też podkłady polskiej firmy za 4 zł i cienie do powiek za 6 zł, ktore trzymają się zaajebiście długo :)

Gość the hoyy yeah bunny
mówisz o sklepach wszystko po..? moja mama malowała paznokcie lakierem nieznanej "firmy" własnie z tego sklepu, i strasznie sie po nim rozdwajały. Ale moze to jakis bubel był

Gość podoba mi sięęę
ok, dzięki dziewczyny, poszukam gdzieś tego lakieru :D w końcu 2,50 to nie majątek a jak się nie sprawdzi to oddam mamie i tyle:D tylko ciekawe czy będzie chciała nim malowac paznokcie, skoro takie kolory są niby zarezerwowane dla nastolatek:P

Gość the hoyy yeah bunny
ten chyba jednak jest dla nastolatek, nie wyobrazam go sobie na paznokciach mojej mamy :P butelka jest mała to na pewno kiedys wypaćkasz, jak sie nie spodoba :P

Gość podoba mi sięęę
moja mama jest dość młoda, także być może pomalowałaby sobie takim;) kilka lat temu używała nawet czarnego lakieru :D ale ja mam nadzieję, że ten lakier się sprawdzi ;) Kupiłam sobie ostatnio granatowy z rimmela i niestety wcale nie wygląda na paznokciach na granat a na czerń:/ jakbym miała mało czarnych lakierów :D i na dodatek błyskawicznie schodzi z końcówek, wrrr:/ a właśnie od miesiecy choruję na taki granatowy lakier , czy nawet kobaltowy własnie ...i nigdzie nie mogę dobrego dostac:/

Gość podoba mi sięęę
o kurde, idealny❤️ tylko żeby jeszcze był tak dobry jakościowo jak lakiery opi :P jak się wkurzę to sobie kupię kolejny opi i tyle :P ja zbankrutuję niedługo przez te lakiery , jestem uzależniona :O :D

Gość the hoyy yeah bunny
Ja tez ! dlatego sięgam po te tansze, bo u mnie nie wazne czy opi, rimmel czy bell, wszystkie trwałoscia sa takie same ;P Najbadziej lubie lakiery eveline i bell

Gość podoba mi sięęę
no nie, jednak opi są odrobinę lepsze od rimmela :P ale tez nie idealne :O a o Bell czytałam na wizazu, dosyc dobre opinie, jak byłam w sklepie to widziałam, że mają ciekawe kolory , chyba zaopatrzę się w zielony :D Tylko kiedy ja to wszystko zuzyję :D