Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaa1233445

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość lauraaaa1233445

byłam u rodziny mojego faceta (on tam nie mieszka tylko bywa czasem ) parę razy mimo ,że znamy się od ponad roku. to jest dom na wsi , czasem coś tam pozmywałam sama z własnej woli , raz nawet poodkurzałam bo mój facet mnie prosił ,a nie usłyszałam od nich słowa dziekuje mimo ,że ja tam nie mieszkam , nie jestem od niego zalezna fnansowo itd. do tego dowiedzialam się od mojego faceta,że oni mają jeszcze do mnie pretensję ,że nie pomagalam im w polu itd. dzisiaj znowyu do nich przyjechałam to jego ciotka juz na wstepie do mnie,, co , ania przyjechałaś tu do roboty czy nie? to co będziesz robić?" no zatkało mnie bo nie jestem w koncu ich służącą ,ja rozumiem ,że trzeba czasem pomóc przy myciu naczyń np ,ale powinni mnie zaganiać do pracy w polu kiedy ja ich mało znam? poza tym mówią do mnie na ,,ty" mimo ,że ja mam mówić do nich per pani ,a ja mam 23 lata już.. jeszcze rozumiem jego babcia ,ale ciotka? Nie lubili mnie już od poczatku bo jestem zadbana , ładnie sie ubieram to mnie mają za ,,lalunię z miasta" ,ale czy to ich sprawa? może ja chcę byc

Gość lauraaaa1233445
co o tym myślicie? tylko tak obiektywnie...

Gość lauraaaa1233445
poza tym od poczatku byli nie wychowani bo nawet jego babcia mi nigdy nic do picia nie zaproponowała.. nie chcę zgrywać księzniczki itd, ale w moim domu zawsze się proponuje coś do picia i do jedzenia gosciom ,rozmawia się z nimi... a oni mnie tak traktują... poza tym jego babcia mowiła mojemu facetowi żeby na mnie uważał bo pewnie będę go zdradzała tylko dlatego ,że jestem zadbana ..

Gość lauraaaa1233445
up

Gość DziewczynaZsąsiedztwa
Boże współczuje CI

Gość lauraaaa1233445
postanowilam ,ze nie zrobią sobie służącej ze mnie , ale problem w tym ,że czasem muszę jeździć z nim na ta wieś ,a teraz latem zapowiada się ,że to bedzie cześciej.. czuje się tam jak intruz dosłownie...

Gość monika942
lauraaaa1233445 Ile on ma lat?

Gość lauraaaa1233445
Bo wiecie ja rozumiem ,że jak sie z kimś mieszka na wsi trzeba pracować w polu itd. ale dlaczego ja mam pracować u kogos obcego i nic z tego nie mieć? i jak można takie teksty jak ta ciotka do mnie mówić czy tu ,, do roboty przyjechałam" ? mówiłam o tym mojemu facetowi ,ale on trzyma trochę ich stronę

Gość monika942

Gość lauraaaa1233445
Bo ja rozumiem ,że jak sie z kimś mieszka na wsi trzeba pracować w powiecie lu itd. ale dlaczego ja mam pracować u kogos obcego i nic z tego nie mieć? i jak można takie teksty jak ta ciotka do mnie mówić czy tu ,, do roboty przyjechałam" ? mówiłam o tym mojemu facetowi ,ale on trzyma trochę ich stronę

Gość llllllllllllllllllllllllll
wiesz musisz sie nad tym bardzo zastanowic... mam troche w tym polu doświadczenia ale teraz musze spadac ja będziesz chciala to bede potem tak po21 to pogadamy. rozumiem cie :) pozdrawiam

Gość monika942