Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona załamana i wkurwiona

Powiedzialam mezowi cos.. i przepraszalam tesciow.

Polecane posty

Ty glupi ch*ju a on mi powiedzial bym zamknela pysk. Potem poszlam do rodzicow meza jak oni syna wychowali ze tak sie do mnie odniosl, tesciowa nazwalam glupia c*pa a tescia starym smieciem, oni zagrozili mi policja a maz nadszedl na ta klotnie i kazal mi ich na kolanach przepraszac. Czy powinnam odejdz od meza puki nie mamy jeszcze dzieci?

Gość gha
uciekaj póki jeszcze możesz. Dla niego mama i tata będą najważniejsi zawsze. Widocznie twój mąż to maminsynek.

Gość no??? chyba ich nie przeprosił
aś??? nie rób tego. Szanuj się dziewczyno

Gość patologia....
patologia jakich malo...wyzwiska jak z najgorszej menelowni...do tego idiotko polecam zakupic slownik ortograficzny i w wolnym czasie zamiast wydzierac morde to przestudiuj pare kartek slownika..przyda ci sie bos tepa analfabetka...

W trakcie awantury powiedzialam mezowi ze jest chujem a on do mnie zamknij pysk wiec sie wkurzylam. Poszlam wiec do jego rodzicow ze nie umieli go wychowac, padly z mojej strony wyzwiska ale moj maz nie mial prawa mnie zmuszac do tego bym przed nim kleczala i ich przepraszala. Tak wlasnie bylo, przeprosilam ich.

Wlasnie zastanawiam sie nad rozstaniem. Maz ponizyl mnie tak ze to gorsze niz by mnie pobil, musialam kleczec przed jego rodzicami. Na poczatku nie chcialam tego robic wiec powiedzialam mezowi ze moze jego matka spedza tak wolny czas ale ja nie bede, ale wtedy pociagnal mnie lekko za wlosy i kazal mi swoich rodzicow przepraszac wiec w koncu ustapilam.

Gość wymarzona
nastepne yebniete provo .

Zadne prowo, prosze o rade. Nie wiem czy mam wybaczyc mezowi i dac mu druga szanse czy po prostu go zostawic skoro potrafil mnie tak ponizyc przy swojej rodzinie.

Gość patologia....
przed nami sama sie ponizasz idiotko...sprowadzilas sie sama do roli tępej strzaly to o co pretensje??????

Niby o co wam chodzi? bo nie rozumiem. Klocilam sie z mezem a on do mnie mowi zamknij pysk! wiec poszlam z pretensjami do jego rodzicow ze nie potrafili go wychowac. A zamiast dostac tam zrozumienie slysze od tesciow ze to nie sa ich sprawy a potem jeszcze na koniec klecze przed nimi i ich przepraszam.

Gość wymarzona
jak to nie provo,myslisz,ze damy sie nabrac,ze istnieja jeszcze takie idiotki?

Gość koniecznie go zostaw
bo mi go zal ze ma taka zone

Gość Marcepan26
Jakim prawem go wyzywasz od najgorszych, nie miesci mi sie to w glowie, po tym co mu powiedzialas mial prawo tak sie odezwac a tesciowie powinni cie wywalic z domu za to jak ich potraktowalas wyzwiskami mieszajac ich w wasza klutnie. Bez komentarza, skad sie biora takie panienki

Nie jestem zadna kretynka, wiele kobiet sie tak zachowuje. W malzenstwie moich rodzicow bylo tak samo, podobnie w malzenstwie wielu kobiet z mojej rodziny i mezowie zawsze im ustepuja. A moj maz co pokazal? brak szacunku do mnie i to jeszcze za przyzwoleniem swoich rodzicow.

Gość ale idotka az szkoda slow
Pewnie, odejdz od niego!!! moze ulozy sobie zycie z kims normalnym bo ty to jakas porazka.

Gość Marcepan26
Popatrz lepiej na siebie jak sie zachowalas, mieszasz z blotem jego rodzicow bo ci sie w glowie cos pierdoli. Nawet podczas klutni nie powinnas sie tak do niego odezwac a co dopiero jego rodzicow ktorzy nie brali udzialu w sporze. Lepiej trzymaj kciuki zeby on cie nie pogonil a nie ty jego

Gość aftereight
Szczerze? Sama zrobilas z siebie idiotkę. Jakby ktos tak nazwal moich rodzicow to też zmusialabym go do przepraszania na kolanach... Szkoda mi twojego męża...

Gość _{_{_{_{
Gdyby moj maz nazwal moja mame glupia cipa a ojca smiecem to by dostal po mordzie i kopa w dupe na odchodne. Ciesz sie ze jeszcze nie spakowal takiego CHAMA jak ty.

A jakim prawem maz mowi do mnie zamknij pysk? a tesciowe zamiast pojdz i zwrocic mi uwage to mowia zebym dala im spokoj, wlasnie zebym dala im spokoj maja prawie po 70 lat a nie widze tego jak wychowali syna, jeszcze mi policja grozili a maz zmusil mnie bym przed takimi ludzmi kleczala.

Gość aftereight
Jak mogłas nazwac tak 70 letnich ludzi??? Jezu...zal mi ciebie...

Mowilam im tylko prawde o ich synu, a oni powiedzieli ze nie interesuje ich to po czym kazali mi sie wynosic. Niestety w tym momencie przyszedl moj maz i kazal mi przed tego typu ludzmi kleczec. Nigdy przed nikim nie kleczalam a teraz spotkalo mnie cos takiego.

Gość _{_{_{_{
masz to na co zaluzylas hehhe

Gość fgbgbvdfvvc
poleciałaś do teściów na skargę,bo mąż powiedział:"zamknij pysk"????????????ile ty masz lat zachowujesz się jak przedszkolak

Gość jesteś idiotką

Gość szkoda że mąż ci nie wyjebał
z pięści bo ja bym tak zrobiła.

Gość antroantrointro
Pytasz jakim parwem powiedział do ciebie zamknij pysk, a zapytaj się sama jakim prawem nazywasz go głupim chujem. Myślałaś, że będziesz go wyzywać a on będzie pokornie to znosił? ciesz się, że cię głupią k*rwą nie nazwał. Poza tym, nie miałaś prawa mieszać w konflikt teściów i ich wyzywać za to, że nie chcą mieć nic wspólnego z waszym konfliktem. Lepiej zapieprzaj do swojej matki z pretensjami, że ciebie nie umiała wychować. Jesteś ostatnią tępą kretynką skoro w tym nie widzisz ani krzty swojej winy. Zawiniłaś ty i tylko ty. Na miejscu twojego męża, spakowałabym ci walizki i na dowidzenia przywaliła jeszcze strzała w pysk!!!

Gość do antroantrointro
Do tej powyżej - jesteś pewnie damskim bokserem skoro mówisz by kobiecie przywalic strzała w pysk. Autorka zrobiła źle ale mąż powinien byc mądrzejszy bo to on rządzi kobietą a nie odwrotnie.

Gość antroantrointro
jestem kobietą ale nie lubię tępych kretynek. Tak mąż powinien przebaczyć i jeszcze prosić o przebaczenie. Weź skończ. Bo kobietom to można? Każdy bez wyjątku na płeć powinien zachowywać jakieś granice, ale jeśli ktoś sra na łeb, nie należy dać tego przyklepać z takiego to powodu, że jak raz takiej lampucerze podaruje, będzie swawoliła sobie niejednokrotnie.