Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebasssstian

Czy wygląd faceta ma duze znaczenie dla jego atrakcyjnosci

Polecane posty

Gość Psychologia ewolucyjna
Oni wlasnie ustalili, ze dla ludzkosci to wlasnie taki uklad jest najlepszy. Bo to wtedy najzdrowsze geny rozwijaja sie w optymalnych warunkach.

Gość ale pojechałeś chłopie wyżej
Idąc twoim tokiem rozumowania, należałoby zrobić sobie dziecko z przystojnym, a wychowywać je z brzydalem.

Dokladnie o to chodzi. Ale podkreslam, to nie jest moj tok rozumowania, tylko ustalenia fachowcow w tej branzy. I nie chodzi tylko o fakt wychowywania z brzydalem - brzydal musi myslec, ze to jego. To jest kluczowa kwstia. Zona musi z nim ciagle sypiac, zeby byl po pierwsze: szczesliwy, po drugie: przekonany, ze jak ciaza - no to z nim. A przystojniak na boku gwarantuje, ze dziecko bedzie jednak wyzsze od tatusia, zdrowsze, silniejsze, z mocniejszymi koscmi, miesniami, zebami, itp...

Tatus bedzie je sie o nie troszczyl , kochal je ponad zycie, kupowal mu zabawki, jedzenie, wozil na tenisa i do szkoly, zapewni mu rozwoj, warunki, wychowanie, ale to bedzie mu dawac szczescie, bo bedzie myslal, ze to idealne cialo dziecka, to wynik jego staran, a nie geny innego chlopa, ktory byl bardziej postawny i ladniejszy.

Gość ale pojechałeś chłopie wyżej
Pozostaje jeszcze kwestia, że nie każda kobieta potrafi się przemóc, żeby iść do łóżka z takim brzydakiem. I wtedy pewnie jest problem. Ja spadam.

Gość butelka wina i po problemie
:D 🖐️

Gość jak bogaty i to i giry do wyra
szybko rozloza:D:D

Gość sranie w banieeeee
ty wyzej--podobno dobre ziolo czyni cuda;)

Gość dojrzałakobieta123
Bardzo się liczy wygląd. To podstawa, dopiero potem patrzę na cechy charakteru.

Gość dojrzałakobieta123
nie zgadzam się z "psychologią ewolucyjną" p -przeciez z mężem tez sie kochamy fizycznie a jak uprawiac sex z kims kto nam sie nie podoba! poza tym nie pochwalam zdrad. wole miec wszystko w 1 partnerze. wygląd to kwestia gustu, jednemu sie podoba zupełnie co innego niz komu innemu.

Gość niedojrzala..
" Pozostaje jeszcze kwestia, że nie każda kobieta potrafi się przemóc, żeby iść do łóżka z takim brzydakiem. I wtedy pewnie jest problem" nie wyobrazam sobie czegos takiego:O ale moja kolezanke facet zostawil przed slubem co ona wtedy zrobila?wziela sobie pierwszego lepszego z brzegu zeby nie myslec o tamtym:O najlepsze...jak maja uprawiac seks to ona wypija przedtem piwo niestety to nie zart sama mi powiedziala jak miala dola moim zdaniem to szczyt desperacji

Gość Ja piertole...im wiecej sie tu
czyta...tym bardziej mozna piertolca dostac... -wszyscy zdradzaja, to nie warto, tego nie bierz i tego typu rady do d.u.p.y

Gość hehe ale fajny tooop
warto by go troche odswiezyc :) ale zgadzacie sie z tym , ze jednak wiekzosc kobiet leci na brunetow?? prosze o czysta obiektywnosc jezeli mozna :D

nie ukrywam ze wyglad jest dla mnie wazny ale wiadomo jesli facet ma zly charakter to nawet jakby byl Rogerem Moorem z wygladu to i tak nic z tego

Gość bruneci maja branie

Gość hehe ale fajny tooop
moje kolezanki jak widza bruneta to mi mowia , ze im kolana miekna i jak na nie patrze to widze , ze one go gwalca wzrokiem :P

Gość holek
ja wole blondynki bo maja to cos

Gość gość
Mój facet jest strasznie przystojny i bardzo wiele mu wybaczam. Nie zdrady ani nic z tych rzeczy, ale jakies humory, zaniedbania, spóźnienia, lenistwo, troche mu matkuję, a on jest taki leniwy..ehhh... ale jest tak przystojny, że po prostu udało mu się w zyciu, bo zawsze kobiety mu będa nadskakiwać. Chociaż ja w sumie też jestem ładna i on wie, że jednak musi się troche postarać czasem. Hmmm... ale mimo tego, że jestem ładna strasznie długo nikt mnie nie chciał, flirtować ze mna czy mi pomagać etc. to chcieli, ale być ze mną to nie - a jestem samowystarczalną, zorganizowaną, potrafiącą sobie poradzić kobietą, a nie jakimś ciężarem, więc nie wiem jak to działa. Ale ładnym sie więcj wybacza, popatrzysz na takiego przystojnego człowieka, ślicznego i jak tu mu wygarnąć albo co, serce mięknie jak do dziecka hahaah to okropne ale tak jest

Gość gość
wazny jest wyglad i charakter

Gość gość
każdemu podoba się co innego. ja zawsze uważam za atrakcyjnych, facetów, którzy dla większości atrakcyjni nie są. nie każdemu podoba się model z okładki, niektórym podoba się np. listonosz, czy kasjer ze sklepu, taki zwykły przeciętniak

Gość gość
Dla mnie, co do atrakcyjnego wyglądu faceta wystarczy tylko tyle, żeby nie odstraszał. Modelem być nie musi.

jesteś odpowiedni w środku pod różnymi względami to Twój wygląd stanie się okładką dobrej książki zaczniesz być atrakcyjny Jeśli jesteś "przystojny" a w środku jest przeciwieństwo wszystkiego co chciane to Twój urok nie zostanie spostrzeżony Twój wygląd będzie utożsamiany z wnętrzem. To będzie obraz symbol tego co masz w środku i nie bedziesz atrakcyjny

Gość gość
facet nie musi byc piekny