Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njahhagate

kredyt a umowa na czas określony pomóżcie

Polecane posty

Gość njahhagate

czy jak mam umowę na czas określony do 31.08.2011 r. dostane gdzies kredyt? nie mysle o providencie tylko o normalnym banku. czy ktos był w podobnej sytuacji? umowe mam od 01.05.2010 r.

Gość njahhagate
prosze o porade

Gość rhnnrn
ja dostałem kilkakrotnie kredyt w swoim banku a nawet w innym banku ale umowe miałem na co najmniej 6 m-cy

Gość rhnnrn
masz umowe jeszcze przez rok , powinni ci dać jezeli nie masz w BIK jakiś "syfów " to dostaniesz może nawet na 12 m-cy w PKO BP zależnie od tego ile zarabiasz , ja niedawno dostałem a umowe mam na 9 m-cy ( tylko że to już moja 5 pozyczka i nigdy nie miałem opóźnień w spłacie , mam tam konto )

Gość njahhagate
no ja mam umowe do 31.08.2011 roku a chciałbym 5 tys i na 12 rat to spłacic. tak wlasnie zeby sie wyrobic so konca tej umowy, chociaz szef mowi ze mi da nastepna na 5 lat.

Gość njahhagate
no ja nie mam zadnych problemow z platnoscia. a zarabiam na reke 1500 zl.

Gość rhnnrn
na ręke 1500 ??? powinnaś dostać :-) PKO BP daje mi takie pozyczki od 3 lat a teraz mam na czas okreslony i nie ma problemu . 12 m-cy to dobra umowa , mi nawet zgodzili się raz kredytować 2 m-ce dłużej niż miałem umowe

Gość njahhagate
tak 1500 z tego nie mam zadnych potracen bo mieszkam z dziadkami, którym daje 150 zł do zycia wiecej nie chca brac i kupuje karte do tel za 30 zł.

Gość rhnnrn
dostaniesz w jakimś banku na pewno ale idź jak najprędzej żeby zaczać spłacać już od sierpnia lub września . Ważne że masz umowe o prace i to na rok . Wielokrotnie w takiej sytuacji dostawałem kase w banku w którym mam konto.