Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja to ja edeks

moja zona tyje

Polecane posty

Gość ja to ja edeks

w ciazy jest i caly czas żre:O nie chce wieloryba 30kilowego:O

Gość panek pogromca pudziana
cześć diubochlapy :) to weź jej zabierz czipsy

Gość od lat orange
trzeba było wyciągnąć przed czasem :classic_cool:

Gość fifkaaaarka88
pogadaj z zoną że im wiecej przytyje tym trudniejszy bedzie miała poród. sama jestem kobietą ale nie rozumiem lasek które jak złapią faceta to mysla ze wolno im tyc i sie zaniedbac a potem płaczą na forum ze mąż zdradza

Gość dftrgh5eye5
Moja baba to samo. Zamieniła się już w monstrualnego potwora :O Tymczasem kobieta w ciągu całej ciąży powinna przytyć 12 kg. Mam tego niedbającego o siebie potwora dość.

Gość h66
Jak można wpierdalać słodycze i podjadać między posiłkami i wyszukiwać milion wymówek, żeby nie ćwiczyć? Grube baby to leniwe świnie.

Gość wyrzuc z domu
niezdrowe zarcie i za kazdym razem jak widzisz ze je cos glupiego to jej powiedz ze ma nie zrec jak swinia bo sobie inna znajdziesz. Raz sie poryczy ale na pewno sie opameta. Moja kuzynka przytyla w ciazy 35 kg a ze nigdy nie byla chudzielcem to po porodzie wygladala jak balon. Facet z nia zostal rok,a ze sie nic nie zmienialo to znalazl sobie inna i w dodatku teraz walczy o prawa rodzicielskie do syna bo ta grubaska tez go tuczy (dziecko ma 3 lata i 6 kg nadwagi!!!!)

a gdzie to jest napisane ze powinna 12kg przytyc? ja mam kolezanke z pracy ktora konczy 7 miesiac przytyla 20kg a nie wiem po czym, bo z tego co widzialam to jadla duzo warzyw, owocow, nie jadla slodyczy, fast foodow, po prostu zdrowo jadla cala jest spuchnieta, nie widac kostek przy stopach, ale taka jej uroda w ciazy i nic nie poradzi najwazniejsze zeby dzieciak byl zdrowy, a te 20kg to jej zejdzie przy dziecku, ja nie wiem czemu wy tak sie podniecacie dzieciaki :o

ale co niektore baby glupie sa kobieta ma w ciazy nic nie jesc bo facet odejdzie? nie mamy na to wplywu ile przytyjemy ale ja mowie o przypadku gdzie kobieta normalnie je jak przed ciaza, tyle ze nie je slodyczy ani fast foodow my mamy byc dla naszych facetow zawsze piekne wycackane a oni to co? jak bierzecie na mezow byle kogo to pozniej srajcie w galoty ze facet od was odejdzie bo prztyjecie 5kg, gratuluje siana zamiast mozgu, albo i wiatru ktory tam hula

Gość wyrzuc z domu
tutaj jest napisane idiotko http://dzidziusiowo.pl/rodzina/ciaza-i-porod/32-ile-przytyjesz-w-ciazy.html ciaza to nie przepustka do zazerania sie i tycia 30 kg. Mowia ze optymalnie to okolo 14 z czego okolo 6 to dziecko + wody lozysko itd. Czyli wychodzi ze max 8 kg tluszczu powinna przybrac kobieta w ciazy (i to zalezy czy byla chuda czy gruba wczesniej - im grubsza tym mniej powinna przytyc.

Gość wyrzuc z domu
Agnieszka ty chyba naprawde jestes tepa strzala - kto powiedzial nic nie jesc? Ja przytyjesz 14 kg to i tak tylko polowa z tego sklada sie na dziecko i wody - czyli dostarczalas organizmowi tyle kalorii zeby co miesiac przytyc prawie jeden dodatkowy kilogram! wiec przestan piedrdolic ze ma nic nie jesc, a jesc normalnie a nie zrec.