Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liza66

Pytanie dla chłopaków

Polecane posty

Gość Liza66

Mój obecny chłopak wcześniej starał sie o mnie ale wybrałam innego kolesia którego on znał bardzo dobrze z imprez. Więc byliśmy parką z tamtym gosciem ale potem go zostawiłam i po jakimś czasie zaczęłam spotykać się z moim obecnym ,tym co był kiedyś moim kolegą.Ale ilekroć temat ,nawet nie chcący zejdzie na tamtego ,to mój chłopak jest wkurzony.Dziś stwierdził,że cytuje" z tamtym napewno spałaś " i dodał ,że jak tamtego dorwie to mu gębę obije.I tu mam pytanie do was chłopaki .Czemu tacy jesteście ? Przeszłość to przeszłośc ,dla mnie liczy się on a nie tamten ,ale jak widać męsko damski punkt widzenia jest inny

Pogadaj z nim na spokojnie i bez emocji. Ja taki nie jestem, bo szczerze mówiąc to nie wnikam, ile moja dziewczyna miała partnerów przede mną 9nie tylko seksualnych, ale ogółem).

My są inni z tego względu że nie są my już dziećmi tak jak ty i twój chłopak,marsz do książek dziołszko,zamiast rozkłodać nogi to zacznij rozkłodac ksiażki bo na starośc bydziesz takim samym kłusownikiem jak jo.

Gość Liza66
Rozmawiać to z nim rozmawiałam,tylko on ma na to wszystko swoja teorię,jak spotka tego mojego byłego to jest dla niego opryskliwy ,nawet ręki mu nie poda na przywitanię

Gość Liza66
Drogi kłusowniku,ja to może jestem dzieckiem ale mój chłopak jest o 10 starszy to powinien być doroślejszy

a co ty myslalas to taka natura chlopaka,tez napewno by ci dogryzs faceci zyja przeszloscia szczegolnie ze ta osoba jest zwiazana z wami i bedzie sie ciagnąc za wami widocznie nie potrafi zrozumiec....

Gość Liza66
Drogi kłusowniku,ja to może jestem dzieckiem ale mój chłopak jest o 10 starszy to powinien być doroślejszy

a co ty myslalas to taka natura chlopaka,tez napewno by ci dogryzs faceci zyja przeszloscia szczegolnie ze ta osoba jest zwiazana z wami i bedzie sie ciagnąc za wami widocznie nie potrafi zrozumiec....

Powiem tak... Jakby moja dziewczyna miała coś do moich byłych to jeżeli po rozmowie by się nie uspokoiła, dopiero zacząłbym jej dawać powody do nerwów... Jeżeli były nie robi nic, żeby wkurzać Twojego chłopaka to mu powiedz, że Ciebie z tamtym nic już nie łączy, że kochasz obecnego, ale że nie podoba Ci się jego zachowanie. Jeżeli go nie zmieni, to zniszczy wasz związek. Mnie, jakby mi zależało, to by takie coś ruszyło.

Gość Liza66
Ja to może jestem dzieckiem ale mój chłopak jest o 10 starszy więc powinien być doroślejszy

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
I tu mam pytanie do was chłopaki .Czemu tacy jesteście ? Odp- pytanie nie powinno byc do nas, tylko do Twojego chłopaka czemu taki jest.

Gość Liza66
Ja to może jestem dzieckiem ale mój chłopak jest o 10 starszy więc powinien być doroślejszy

czyli jak z ciebie dziecko a on stary,to kolejny pedofil na tym świecie,nie dziwia sie mu że je wkurzony że jakiś inny pedofil pociskoł jego ofiara.

Gość Liza66
Okej ale ja mu jesgo przebiegu nie wypominam bo sam pewnie używał ile wlezie ,więc czemu on żyje przeszłością

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
O rzesz bulwa, nie doczytałem że to o dziecko chodzi......

Gość Liza66
Nie 14 a 19 dla ścisłości ,a poza tym tematem nie była pedofilia.A z tym dziewictwem to najpierw sami miejcie cnotę a potem wymagajcie od innych

sorry ale spotykasz sie z troglodyta Nie kazdy taki facet jest. A ty tez zachowujesz sie jak nie powiem kto z kwiatka na kwiatek .. Nie moglas gdzie inndziej poszukac >?

Gość Liza66
A z tym byłym to on chyba nie wyczuwa tej wrogości mojego obecnego,zawsze jak mnie widzi gdzieś albo nas to podejdzie zagada.Pare razy do mnie zadzwonił i akurat jak byłam z moim chłopakiem.Sama nawet do byłego eska nie pisze ani nic nie robię żeby podtrzymywać kontakt ale mój chłopak chyba w to nie wierzy

kurde,to żech to pomylił,dobra sprostuja Liza66-14 lat jej chłopak-19 lat No i teraz to zmienio sytuacja,ale chłopak prdofil i tak sie wkurzył że ona nima dziewica

Gość Liza66
Z tym z kwiatka na kwiatek to bym tego tak nie ujęła,każdy szuka tej 2 osoby nie. Ale dobrze wiedzieć,że nie wszyscy tak mają jak ja

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Kłusownik ze wsi- Toś Ty tak trochę jak Gołota- "cios poniżej pasa" -sugerujesz że dziewczynka liczyc nie umie, to już przyjmij tą pierwszą wersję 14- 24

Gość Liza66
Ciekawe ilu z wypowiadających się tu jest dziewica ,prawiczkiem .Pewnie żadne z was ,śmiech na sali

Gość Ma prawo wypominać
ci, że z tamtym spałaś