Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystarczy BARDZO chciec

co zrobic zeby ciągle o mnie myslal, pragnąl mnie... zasypial z mysla o mnie..

Polecane posty

to dopiero poczatek naszej znajomosci, ale bardzo sie sobie podobamy i zalezy nam na sobie, niestety do tej pory nawet nie doszlo miedzy nami do pocalunku(chcociaz bardzo tego chce on raczej tez, ale podoba mi sie to w nim ze nie nalega :)).. on wyjezdza za kilka dni na miesiac :o co zrobic zeby o mnie myslal? ma 26 lat..

hehehe cis\asteczka ... :) no podobam mu sie, ale boje sie ze wyjedzie i go pochlonie praca przez ten czas i zapomni.. a tak w ogole to jak powstrzymam sie od calowania go to zyskam czy strace w jego oczach ?;)

Gość zalamanaaaaaehhh
zadny facet nie mysli tylko o jednej... nietsty :(:( moze tylko przez pierwszych pare chwil...ale to nie wystarczy...ehh

moja mama radzi bym się częsciej myła

Gość Indra87
no przed samym wyjazdem radzilabym zaliczyc snoga chociaz jednego. A stary sposób czarownic do dolac mu pare kropli krwi z miesiaczki do picia.

Gość tania jania
o rany dziewczyno, tak to nie będzie albo raczej będzie do waszego pierwszego razu, no może kilku następnych - potem to już tylko nuda, 0 romantyzmu

Gość a ja znowu chce kupe
kiedy kucam włosy na bok odrzucam żeby sie nie pochlapały od spermy z jego pały lecz niepewność rozp_ierdala czy nie zaznam już anala czy poczuję jego prącie co mnie je_bie jak okrącie to co mnie tak zachwyca rozepchana odbytnica okrężnica i macica włożyła mi się gaśnica jestem głupia lubie kase i dlatego ssam qtase umarłem, ale tylko na chwile pójdźże ku mnie panno młoda kucnij tutaj i zrób l.o.d.a. wtem się zerwał ktośtam z rykiem hejże panno, zrób z p.o.ł.y.k.i.e.m banał, nie banał, można też uderzyć w anał i dziewicą ciągle być, byle tylko p.i.p.k.e myć !!! wciąż niepewność rozpi.erdala czy nie zaznam już anala czy znów ujrzę martwe bobry przecież ku.rwa byłem dobry wołam panne tęgim krzykiem chodź tu do mnie, zrób z po.łyk.iem bąć analnym szczy-tem marzeń bąć mym lekiem od poparzeń bąć ogórkiem pośród śledzi bąć gitowcem co posiedzi czy to bolec czy to Golec wszystko się obróci w stolec penis mój w twój odbyt chować chciałbym ciebie molestować chce znów poznać ciepłą kiszkę chce na ciebie dostać zniżkę chce poznawać twe otwory ja bez ciebie jestem chory miłość moja taka wielka czy tam zmieści sie butelka?

wyjezdza bo tu jest tylko tydzien w miesiacu, mieszka 200 km ode mnie :o czyli stawiacie na to zeby wiecej nie robic podchodow tylko pocalowac go w sobote wieczorem na ost. spotkaniu ?:)

wyjezdza bo tu jest tylko tydzien w miesiacu, mieszka 200 km ode mnie :o czyli stawiacie na to zeby wiecej nie robic podchodow tylko pocalowac go w sobote wieczorem na ost. spotkaniu ?:)

Oj dziwnie strasznie :o Może babę ma tam? Przecież nie studia, bo wakacje są :o

nie ma, on tam mieszka na codzien pracuje, studiuje, i zajmuje sie tez zawodowo sportem. do mojej miejscowosci przyjezdza tylko raz na miesiac albo na weekend w miesiacu do dziadkow. niby nas dzieli na codzien 200 km. ale mysle ze daloby ie to jakos pogodzic.

no i zapytal mnie wczoraj jak sie widzelismy czy chcialabym nim byc gdyby tutaj mieszkal(nazwa mojej miejscowosci) zapytalam w jakim sensie byc- a on ze parą.. powiedzialam ze musialabym go lepiej poznac. On pozniej zaczal mowic ze juz raz zmienil miejsce zamieszkania dla dziewczyny i że załuje z prespektywy czasu.. ehh

Hm... No to całuj ;) Albo coś zapytaj jak się podobają Twoje perfumy, nadstaw szyję ;) I pójdzie :P Sam Cię pocałuje :) A w planach przyszłościowych pogodzi to przeprowadzka :)

ok, to go pocaluje w sobote... ;) ehh czasm jak na mnie zerkal to specjalnie przygryzal te swoje boskie usta :) wczoraj nawet w tym samym momencie oblizalismy usta :D juz sie nie moge doczekac :)

Gość ja ciekawa
I co jak to się skończyło??? Jesteście razem???

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość Lola964
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Hahaha,pani Sygita.

Gość Ewa9698
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Lena1a192
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.