Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lola8888

jak wam się podoba??? SZCZEROŚĆ:D

Polecane posty

Gość kiecka srednia
za bardzo blyszczaca. Ale buty swiadkowej na ostatnim zdjeciu to masakra:D

niestety :) ale wierz mi ze żadnych (a musialy byc płaskie) nie dalo sie znalesc.... a sukienka za fotkach taka blyszczaca :) normalnie nie wyglada tak

mi też pierwsze w oczy rzuciły sie te okropne buty nie wierze ze nie było innych suknie taka se...

Gość lokatka
nie za fajna jak na moj gust...

Gość jeszcze tylko czosnek na szyje
brzydki fason zbyt blyszczaca material wyglada jak obrus ceratopodobny a ramiaczka jak robione z kokardy satynowej jednym slowem kicha :P ma nadzieje ze nie zaplacilas za nia wiecej niz 500zl bo normalnie kasa w bloto :P

była tania jak barszcz :P dziekuje za szczerość, a ramiączka faktycznie z satyny jakiejś bo przy przeróbkach zdecydowalam sie na ich doszycie...

Krój jest ok. Aplikacje też. Materiał niestety nie wygląda korzystnie- za bardzo się świeci. Ale to może być winna zdjęć robionych zwykłym aparatem.

Gość no comments
szczera prawda - sukienka brzydka, taka typowa, strasznie blyszczaca z aplikacjami jakby to powiedzial moj znajomy "wies spiewa i tanczy" bez obrazy

dajcie spokój nie jest najgorsza ta sukienka :) ładnie wyglądała, włosy, bukiet itd :) sukienka świadkowej mi się podoba i jej buty ale oczywiście jakby nie były razem w zestawieniu :P

Gość kotka20093
bardzo ładna

Gość urszula kochanowska
mi się rzadko podobają suknie ślubne,przeważnie przesadzone w kroju i w ozdobach,Twoja nie jest ładna,nie jest też brzydka,taka normalna ślubna,nie ma w niej nic,co zwraca szczególną uwagę a buty świadkowej-nie zauważyłam żadnej świadkowej,patrzyłam tylko na sukienkę,musiałam odpalić jeszzce raz i obejrzeć też fryzurę i bukiet :-),masz autorko ponętny biust :-)

nie jest zła. szału nie robi, ale jakiejś megawiochy nie ma. za to buty świadkowej -> :o białe gladiatorki+ rajty = wiocha :o gladiatorki nosi sie do jeansów, a nie na wesele :o

Gość SORRY BRZYDKA
Nigdy bym sobie takiej nie kupiła -nawet za 2stówy. I od razu uprzedzam, nie jestem złośliwa, a tylko oceniam suknię, którą miałaś na sobie w tak ważnym dniu :-O Zupełnie nie moja bajka:) A buty świadkowej -spadłam z krzesła! :D:D Wyglądała w nich i tej kiecy, jak dziewusia z początków podstawówki :D