Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednostka stracona i przegrana

przegrałam życie!!!!!!!mam 22 lata, mieszkam z rodzicami i oni mi nie pozwalają

Polecane posty

wychodzić z domu po 21 :o :o :O moje zycie jest żałosne, mam chłopaka ale jako kolege nie chłopaka, bo chłopaka tez nie mogę mieć, o seksie pocałunkach to mogę myslec po slubie, jestem smieciem!!!!!!!!!!! zabije sie któregoś dnia, jebie mnie takie życie!!

i co czemu nikt nie pisze?? może dlatego że u was to rutyna i też przegraliście zycie i juz sie z tym pogodziliscie??

heh nie ważne jak się zaczyna tylko jak się kończy. prędzej czy później wyprowadzisz się z domu i wtedy będziesz mogła robić co chcesz

Gość Ehh ..........................
Kocham Grzegorza Zengote. ❤️

Gość przegoniłaś mnie
Właśnie też chciałam założyć temat o tym, że przegrałam życie itd :D

mamy rozumiec ze pytasz sie mamy czy mozesz calowac sie z chlopakiem badz tez robic inne rzeczy?

Gość barabarabab
hahaha gdyby moi starzy robili mi takie zakazy to w domu by wszystko latalo.. ja mam 23 lata a juz jak mialam 18 to starszych tak ustwailam ze mi niczego nie zabraniali. masz 22 lata a oni robia ci zakazy wiesz co zalosne to, w ogole jak mozna w tym wieku sobie na cos takiego pozwolic, zenada. jak potrzebujesz wyjsc na dyskoteke czy do pubu to wylaz i ich olewaj, nie przejmuj sie nimi!

Aha, zapomniałam dodać że ojciec ciągle przeszukuje moje rzeczy szukając środków antykoncepcyjnych i podgląda mnie w łazience!

Gość ja mam lat 17
i nigdy nie miałam zakazów i nakazów :D

Gość Wolvfram
ale popatrz, kiedyś LADY GAGA chodziła do szkoły zakonnej dla dziewcząt i uczyła się szycia , szydełkowania oraz gotowania i wszyscy chcieli aby wyrosła na porządną dziewczynę a ona tak zboczyła i trafiła na fatalną drogę , zatem zrozum, że rodzice chcą dobrze , najpierw studia a potem doktoryzacja a męża znajdziesz przed czterdziestką i zawsze możesz adaptować dziecko :)

Gość weronikax
Ja jak mialam 18-19 lat to musialam byc w domu przed 22....A jak mialam szkole to moglam wychodzic tylko w weekendy...Rozni rodzice,rozne zasady..

Gość dziwna historia
ja mam 20 lat, studuje zaocznie i pracuje , mieszkam z rodzicami i mam chłopaka od 3 lat i nigdy rodzice mi nieczego nie zabraniali wrecz przeciwnie sa dumni ze ich corka cos w zyciu osiaga ze ma wspanialego mezczyzne ktor sie nia opiekuje itp. rodzice sami wysyaja nas na zasluzone wakacje jak najdalej od domu. nawet jesli nie nocuje w domu to tylko mowie : mamo spie dzis u bartka i wszystkojasne. nie wiadomo jeszcze bo moze odpalilas im jakis numer i dlatego tak masz?

Och... Wiesz masz już 22 lata pomyśl że możesz się za niedługo wyprowadzić ;) Nie będziesz mieszkać wiecznie z rodzicami... Ja tylko czekam aż skończę liceum i na studia wyjeżdżam jak najdalej bo też już nie daję rady...

ale ja nie chce sie wyprowadzać :( kocham moich rodziców, tylko chce wiecej swobody :(

Gość dcsfac
prosze powiedz ze to prowokacja wychodzisz z domu i juz , co sie nimi przejmujesz

ale ja nie chce sie wyprowadzać :( kocham moich rodziców, tylko chce wiecej swobody :(

Gość dziwna historia
bez kitu żałosne

Gość jedynie ta co mysli ze przegra
zycie wcale nie przegrała reszta przegrała zycie ale nie ona kiedys bedziesz dziekowac rodzicom

22:11 podszyw. a w ogole co sie z ta kafeteria dzieje wpisów nie dodaje ;/ /

jaka dziwna histroia? wzielam lek nasenny żeby iść spać i nie płakać że mój chlopak pojechal sie dobrze bawić, że inni by nie wiem co dali by być na moim miejscu, mam tak wiele a przez rodziców trace wszystkie szanse . nigdy im żadnego numeru nie wywinęłam :/ nie byłam spisana przez policje, nie przynosiłam im wstydu

wiele bym dała, żeby to była prowokacja ale niestety nie jest :( :( a propos lady gagi...chciałabym byc jak ona, tanczyła na rurce, a teraz jest gwiazdą, a gdyby rodzice to co? dziś byłaby dalej szarą myszką albo grubym amerykanskim tucznikiem ... ech rodzice;/

Gość dsde
coz niektorzy se robia dzieci nie po to zeby potem je puscic w swiat tylko po to zeby zycie im zatruwac, ja jak mialam 13 lat to tylko mowilam" mama ide do anki" i z bogiem, jak chcialam gdzies isc to mowila zebym o tej i o tej wrocila i wracalam bo nie chcialam zeby sie martwila , poza tym dala mi tyle swobody ze nie mam sumienia jej oklamac i mowie jej wszystko - tak powinno sie wychowywac dzieci a nie w klatce trzymac

no chcę ale wiadomo...chłopaka też kocham , ale mnie drażni, wiem że jakbym się wyprowadziła poszedłby ze mną, ja po tych latach z rodzicami marzę o wolnosci :( ja nawet ubierać sięnie moge jak chce bo sie boje awantury i komentarzy!!

Gość krz ychoo
Ja tez przegrałem życię. Nie mam pracy, nic nie osiągnełem, mam dziewczyne ale oprócz tego że jest egoistko to z nią nic pewnie nie osiągne bo jest ograniczona technologicznie mieszka na wsi i wcale nie ma zamiaru się z tamtąd wynieść. Ja chciał bym z nią wyjechać do większego miasta i tam coś poszukać ale ona nie. musisz się oświadczyć i może wtedy coś pomyśli. Ale raczej też nie woli mieszkać w tej swojej osadzie. Gdy mówie coś jej o pracy w której naprawde by coś zarobiła to ona tylko że fajnie by było, a tak to wogóle minimalny poziom życia, zarobki w wysokości 800zł i to jej wystarcza. Ach, odszedł bym od niej ale kocham ją (jeszcze) i przede wszystkim to boje być sam. Ah przegrałem życie

Gość dsde
ah krzychu przegrales zycie:D

Gość krz ychoo
wiem, ale chyba się odważe na krok i wyjade do dużego miasta i jej powiem ze jeżeli nie jedzie to trudno. Ja nie chce tak żyć na minimalnym poziomie. z wielką nie wiadomą co b ędzie jutro. przepraszam za błędy ale dyslekcja daje znac o sobie

Gość krz ychoo
Wiem że przegrałem. Ale chyba się odwarze i wyjadę do większego miasta a jej powiem że jak nie chce ze mną jechać i nie rozumię mnie i moich potrzeb to trudno. odejdę. sorka za błędy ale dyslektyk ze mnie.