Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaAsiaAsiaaaa

łupież

Polecane posty

Gość AsiaAsiaAsiaaaa

mój chłopak ma łupież i nie może sobie z nim poradzic. co stosowac? szampony ?? jak tak to jakie ??!! prosze o pomoc, bardzo mnie denerwuje ten jego problem ;/;/;/

znajdz sobie jakis szampon przeciwlupiezowy i stosuj tez tabletki na lupiez. jest to kuracja bardzo skuteczna. moj brat cos takiego stosuje i wszystko jest ok

Gość AsiaAsiaAsiaaaa
a pamietasz moze co konkretnie stosowal Twój brat ? jakie to były tabletki i szampon ??? i jeszcze jedno pytanko :) jak dlugo on to stosuje ??

stosuje już dobre 3 miesiące. niestety nie wiem co to za środki. jak nie zapomne to sie go zapytam ;)

Gość a taka jedna#
Polecam Nizoral do kupienia w aptece.

Gość AsiaAsiaAsiaaaa
będę bardzo wdzięczna jak się dowiesz hm nizoral ok, a tabletki jakies konkretne mozesz polecic ??

Gość Basia_40
Moja przyjaciółka też używa tabletek przeciwłupieżowych, nazywają się Nivellum czy jakoś tak. Innych nie znam, ale wiem, że jej pomogły. Powodzenia!

Gość AsiaAsiaAsiaaaa
hmm to już chyba wiem co kupie zeby pokonac ten glupi łupiez. dziekuje za pomoc :):) pozdrawiam :):):)

Ja stosuję Garnier Fructis citrus detox przeciwłupieżowy. I w moim przypadku działa.

Gość inerdy
Na łupież dobry jest szampon z trikenolem z intensywnej pielęgnacji

Gość AsiaAsiaAsiaaa
no właśnie mój chłopak stosował wiele szamponów i albo nie pomagały,albo efekt był krótkotrwały. no ale teraz spróbuje z tymi tabletkami Nivellum, może to faktycznie wyeliminuje ten problem. zobaczymy ...

Gość nikolusiuniaa
moj tez mial ten problem, zreszta razem mielismy. oboje uzywalismy roznych szamponow preperatow ale znalazlam gdzies na stronie www szczotke przeciwłupieżową Anty Dandraff Therapy z donegala i musze wam powiedziec że pomogła. polecam.

Niech przede wszystkim uda się do dermatologa ;) Prawdopodobnie ma to samo co mój, a jemu pomogły szampony lecznicze z ketokonazolem :)

Gość żaneesiaa
ja stosowalam zwykle szampony dla dzieci i tez ta szczotke anty dandraff therapy w donegala, kolezanka mi wcisneła i musze przyznac że bardzo mi pomogla łupieżu już nie mam od kilku miesiecy.polecam http://www.donegal.com.pl/

Gość a co!
garnier fructis stosowałam i dwa lata nie mam tego problemu

Gość Mi_Lena
ja polecam Pirolam - jest bardzo skuteczny i leczy przyczyny a nie tylko objawy łupieżu. próbował ktoś?

Gość zatańczmy!
Pirolam i płukanki z pokrzywy wspomagająco też mogą być :) To jest lek, więc działa, nie jak te cuda z supermarketow.

Gość eeeeeeee????????
Przestańcie spamować tym dziadostwem! :O

Gość kachulica
moja kolezanka poleciła mi ta szczotke właśnie z Donegala anty dandraff therapy, i musze przyznac że miała racje łupież znika, wprawdzie stosuje jeszcze zwykle szampony z "supermarketów" i pomaga, zobaczymy jak bedzie dalej.

Gość veryAnka
eeee czy jak Ci tam :) bo chyba zapominasz wpisać nick, po którym można by Cię zidentyfikować - dlaczego uznajesz za spam próbę udzielenia komuś pomocy? sama stosowałam Pirolam, więc zgadzam się z opinią o jego wysokiej skuteczności. Ty sam/sama niczego sensownego do dyskusji nie wnosisz oprócz obrażania i przyczepiania się do naszych prób doradzenia komuś, jak pozbyć się problemu ze skórą głowy.. to się - o ile dobrze pamiętam - trolling internetowy nazywa, pozwól zatem, że w myśl "nie karmić trola", będę Cię od tej pory ignorować :)