Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymaganaaa1991

Przemilczenie. Co robić?

Polecane posty

Gość wymaganaaa1991

Jestem z chłopakiem ponad 3 lata. Ogólnie dobrze sie rozumiemy, jest nam ze soba dobrze, kochamy sie. Jest jeden problem który wraca jak bumerang. Chłopak mnie okłamuje. Własciwie to specjalnie przemilcza pewne rzeczy - ja to traktuje na rowni z klamstwem. Przykłady: jestesmy gdzies razem, po czm oswiadcza mi ze musi jechac do domu na mecz. Przypadkiem dowiaduje sie od osob trzecich ze wychodzi z kolegami na miasto. Powtarzajace sie przemilczenie: mowi ze idzie z kolega 'lajtowo' na piwo, a tak naprawde idzie na impreze, na ognisko, na domowke. W miesiącu dowiaduje sie o co najmniej kilku takich przemilczeniach. Czy to jest normalne? Co mam zrobić? Jak sie zachować ?

To nie jest normalne. Porozmawiaj z nim o tym.

Gość HEHEHE jak to co?
koles chodzi na imprezki, ciebie oklamuje, chodzi tam jako singiel, czyli sprawa jest jasne ;p czemu ciebie nie bierze? bo sie wstydzi? wyrywa tam laski ;p

Gość cześć dziubochlapie
kolejny głupi babsztyl z inteligencją bagien małopolski pucuj śledzia

Gość nienormalne/
po co Ci klamca, ktos kto nie ufa i oszukuje.

Gość wymaganaaa1991
rozmawialam z nim o tym nie jeden raz. On nie widzi w tym żadnego problemu, nie rozumie wogole o co mi chodzi. A ja za kazdym razem mu daruje, bo wierze ze to sie zmieni. I tak juz 3 lata ...