Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olllllllllllllla

Związek bez seksu

Polecane posty

Gość Olllllllllllllla

Czy możliwy jest zwiazek( powiedzmy okolo 2 lat) bez seksu ale zeby byl oparty na prawdziwym uczyciu? Chodzi mi tu o dwoje normalnych ludzi a nie jakichs aseksualnym pasztetów. Nie jestem ani jakas strasznie brzydka ani glupia a zalezy mi na tym by dotrwac w czystosci do slubu. Więc czy jest wsrod was ktos kto w takim zwiazku jest lub ewentualnie byl ...( i czy taki uklad zakonczyl sie slubem czy rozstaniem?) Uważam że zbyt szybki seks moze troche znieksztalcic spojrzenie na zwiazek tzn partnerzy po kilku latach lub nawet miesiacach po slubie zorientują sie że procz seksu nic ich nie laczy. Nie chcialabym do tego dopuscic bo nie uznaję jako rozwiazania rozwodu. Czy moja teoria jest totalną abstrakcją czy moze jednak sa takie pary? i jak dlugo da sie tak wytrzymac( bo wiem ze ciagnie do tego:)) Czy sa na swiecie faceci ktorzy to szanują? i nie beda zdradzac?

Gość tania jania
ja takiego nie spotkałam, sądzę, że w większości nie będą chcieli czekać do ślubu, takie czasy kochana, czystość nie jest w modzie - życzę powodzenia

Gość Olllllllllllllla
Cóz w sumie moge powiedziec ze znam jedna taka pare, ale ten chlopak... hmmmm jakby to powiedziec do najpiekniejszych nie nalezy, a do tego jest glupi, nietowarzyski w ogole beznadziejny... Czyli idzie mi sie po prostu tylko zalamac( ewentualnie szukac pocieszenia w klasztorze) :P:P A moze jednak ktos sie znajdzie?