Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fssgd

Czy można takiego mężczyzna nazwać facetem?

Polecane posty

Gość fssgd

Gdy kobieta mówi mu "chuju,skurwysynie" on jej odpyskuje ty "kurwo,szmato" itp. Lub gdy kobieta go uderzy z pięści, kopnie i on jej odda to czy można go nazwac facetem?

Gość fssgd
pytanie jest czysto teoretyczne! nie dotyczy mnie.

Gość Faceci to hipokryci
nie, nie można go nazwać facetem. Taki koleś to offerma!

Gość sdfghjkl
patologia to nie do nas bay

Gość fssgd
Dlaczego oferma?

Gość fssgd
No, ale kobieta to zawsze co innego. Na nią nikt nie zwróci uwagi a na faceta owszem, ludzie na poziomie będą nim gardzic.

Gość ja uważam że jeśli facet
się po prostu broni to spoks. Kobieta która robi takie rzeczy to nie kobieta, ludzie którzy używają rąk bez próby porozumienia to nie ludzie(niezależnie od płci), to chamy.

Gość w takim przypadku gdy mężczyzn
a ją uderzy to kobieta sama jest sobie winna.

Gość a jeśli kobieta leci do faceta
z nożem to chyba musi się bronic:P w końcu jest równouprawnienie:p

Gość ja jestem kobietą i uważam
że mężczyzna ma prawo oddac kobiecie, czy jej odpyskowac.

a wogóle dlaczego kobiety mają przekonanie że im wolno startowac do facetów z rękoma. Kobieta może się lać z kobietą a mężczyzna z facetem (ale nie powinno dochodzić do takich sytuacji.)

o kurwa!!! - rozumiem że ty bijesz swojego faceta gdy masz na to ochote a on się nawet nie broni?

Gość forest merst
Gdyby kobieta nazwała mnie chujem odpowiedziałbym jej że wole być chujem niż kurwą. Gdyby kobieta mnie kopneła, leciała do mnie z nożem, czy coś w tym stylu w obronie własnej bym jej oddał.

Gość marta jarta
Nie wiem skąd takie przekonanie u kobiet że wolno im wszystko. To naturalne że jeśli ona tak się zachowuje to mężczyzna ją w końcu uderzy i mam dla takiego człowieka wyrozumiałość. Mam koleżanke którą każdy facet bił, ostatnio trafiła na porządnego faceta i robi mu awantury na każdym kroku. Ostatnio przy mnie i kilku innych osobach obraziła nawet jego matke --- właśnie w tym momencie bym jej przywaliła. Znam jeszcze kilka kobiet które jakbym spotkała to nie ręczyłabym za siebie.

Gość marta jarta
a feministyczne poglądy że kobiecie wolno wszystko nie robą na mnie wrażenia:O a co z równouprawnieniem? Czy kobiety to bóstwa jakieś? w takim razie niech facet poprosi koleżanke i niech ona jej wpierdoli jak mężczyźnie nie wolno, to niech to zrobi ktoś kto może.

Gość a taka kobieta to co
zasługuje na to by nawac ja kobieta? jak ty jemu, tak on Tobie.

Gdy kobieta mówi mu "ch*ju,sk**wysynie" on jej odpyskuje ty "k**wo,szmato" itp. Lub gdy kobieta go uderzy z pięści, kopnie i on jej odda to czy można go nazwac facetem?" Tak to 100% faceta :D

nic nie upoważnia mężczyzny by zrobił kobiecie to samo" . a co upoważnia kobietę by tak się zachowywała?

dla mnie taki facet zachowa sie wtedy z klasa nie znizy sie do poziomu takiej nic nie wartej baby tylko wazne zeby potem odwrocil sie na piecie i juz nigdy wiecej nie probowal kontaktowac sie z taka kobieta wtedy to bedzie prawdziwymezczyzna

Gość odp........
a dlaczego ona to robi. bicia nic nie usprawiedliwia ale to działa w obie strony. po co kobieta bije faceta. PATOLOGIA!

Gość ja jestem kobietą i uważąm
A na pożegnanie jeszcze niech jej przyleje bo na to zasługuje. Sama nie jednej kobiecie bym wyjebała.

oj zle zrozumialam myslalam ze chodzi o to iz facet nie odpyskuje wiec poprawiam wypowiedz tak jak kobieta ktora go wyzwala jest zerem tak i on jej calkowicie dorownuje nic dodac nic ujac po jednych pieniadzach jak to mowia zaden facet z niego i zaden mezczyzna

Gość to zes waalnaal
facet, który bije kobietę to damski bokser, oferma i ciota zarazem, nawet jak kobieta jest agresywna to powinien ją uspokoić i przytrzymać, ale nie oddawać k**wa mać :O

i ogolnie moja wypowiedz odnosi sie do mezczyzny jak i do kobiety nie oddajemy zachowujemy sie z klasa odwracamy sie na piecie i zrywamy kontakt

nie oddajemy zachowujemy sie z klasa odwracamy sie na piecie i zrywamy kontakt " tak bryzo ;) O ile jest sie samemu w wolnym związku ... czasmi trudniej to zrobić jak sie jest w małżenstwie z 3 dzieci ;) aczkolwiek nie ma sytuacji bez wyjscia...

Gość bjhbkl
To zes walnal - masz racje... Wszystkie te luje, co mowia, ze moze oddac to sa wlasne luje,a nie mezczyzni. Facet, jak jest silny i jest prawdziwym facetem, to moze zapanowac nad sytuacja i usadzic taka laske, zapanowac nad nia, nie musi jej bic! i wtedy to jest klasa, to jest sila.

To może facet niech poprosi kobiete by ona wyjebała drugiej kobiecie skoro jemu nie wolno? Ja nigdy nie spoliczkowałam faceta, ale kilka dostało ode mnie w twarz.