Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fssgd

Czy można takiego mężczyzna nazwać facetem?

Polecane posty

Regres zgadzam sie czasem trudno odejsc ale takim oddawaniem tez nic nie zdzialamy tylko sami z czasem staniemy sie agresywni natomiast zasada dla mnie prosta nie ma szacunku nie ma zwiazku ja bym nie oddala i gdyby sie powtorzylo myslalabym juz nad tym czy mam mozliwosc i jaka zeby uwlnic sie od takiej gnidy

natomiast zasada dla mnie prosta nie ma szacunku nie ma zwiazku ' zgadzam sie ... Ale i tak jest mnóstwo toksycznych związków ... nader często z winy kobiety która bita ociera policzek i nadstawia drugi

Gość morska bryza głupio gadasz
napewno nie raz uderzyłaś jakiegoś faceta w twarz wykorzystują to że on ci nie odda.

morska bryza głupio gadasz ja sznauje ludzi ale kazdy mierzy wlasna miara wiec moze ty sie zastanow czy kogos nie udrzyles/as nie wyzwales/as skoro mnie o to posadzasz

Gość a morska bryza jak mężczyzna
niedawno napisał temat że ma agresywną żone w domu, która leci do niego z nożem to o mało go nie zjadła. A on napisał tylko że chce rozstania.

Ustalmy cos, jezeli mamy bezposredni kontakt z idiotka, ktora ma niski poziom intelektualny i startuje z lapami, to no przykro to mowic, madry facet wie, ze nie ma sensu jej uspakajac bo ona tego nei zrozumie, jest za glupia. Trzeba sie znizyc do jej poziomu i zareagowac tak, zeby zrozumiala, czyli jezeli ona startuje z piesciami, to trzeba zrobic to samo ale z pewna roznica. Zrobic to tak, zeby nigdy nie wpadla wiecej na podobny pomysl. Czyli jak straci pare zebow i 2 tygodnie bedzie lezala, to moze dotrze do pustego lba, ze tak sie spraw nie zalatwia. Takie jest moje zdanie :D

a morska bryza jak mężczyzna bo pan byl niezrownowazony niestety pan probowal z agresywnej zony zorbic chora psychicznie i na sile uniewaznic malzenstwo i przepraszam ale ja sie nie skupialam na problemie przemocy tylko na problemie rozwodu i uniewaznienia z powodu choroby ktorej de facto raczej nie bylo i nie bylo tez medycznego potwierdzenia pan w ogle nie chcial sluchac o dokumentajci medycznej w chwili zawracia malenstwa itd to co ja bede dyskutowala uwielbiam jak ktos interpretuje sobie cos na sowj sposob

Gość a kobiety to co to są???
bóstwa jakieś? jest równouprawnienie i mężczyzna ma takie same prawa jak kobieta się bronic. Może nie bic ale niech zadzwoni na policje by wzieli wariatke z domu.

Gość a jeśli mężczyzna tylko odepch
nie kobiete to też jest chamem? gdy ta go leje a on ją tak odepchnie że ona o ściane wyląduje-w tym wypadku chyba nic złego nie zrobił.