Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ideal

Potrzebuje pilnej porady !

Polecane posty

Gość Ideal

Hej, Mam nadzieje że uda mi się spotkać tutaj pare osób z podobnymi problemami . Zacznę od tego że jestem z moim chłopakiem od roku. Dzis właśnie od niego wróciłam bo spędzaliśmy ze sobą cudowny weekend w Opolu u jego rodziny . Nie kochaliśmy się zawsze były tylko ręczne pieszczoty nigdy nie pozwalał mi się za bardzo dotykać, tak jak by się mnie wstydził . Martwiłam się bo naprawdę nie wiedziałam o co mu chodzi, myślałam że go nie pociągam lub że ma może jakaś inną kobiete, jednak przyznał mi się ostatnio że choruje na taką chorobę gdzie nie potrafi kontrolować własnego moczu . Wstydzi się tego bardzo, jednak ja potrzebuje czasami czegoś więcej i chciałabym mu pomóc . Kocham go bardzo i chce dla niego jak najlepiej, nie przeszkadza mi to że ma takie problemy i chce go zrozumieć . Potrzebuje porady bo nie wiem jak zrobić żeby czół się przy mnie swobodnie i żeby chciał też spróbować ze mną czegoś nowego . Nie chce żeby się zakrywał i uciekał od dotykania . Proszę o poradę Dzięki .

Gość Mariankowa;)
Powiedz mu,że go kochasz i ten "drobiazg" nie stanowi dla Ciebie problemu a jak Cie oleje cieplym moczem i to doslownie to bedziesz miala tani i szybki zabieg z zakresu urynoterapii,a tak calkiem serio pozwol mu sie rozkrecic i pomoc mu uwierzyc w siebie,nabrac pewnosci ,przekalamc wstyd.

Gość Ideal
Naprawdę chciałabym mu pomóc się jakoś rozkręcić, zrobić tak aby ten wstyd znikną . Jestem z nim już długo, On mówi że mi ufa jednak nie potrafi sobie wbić tego do głowy że nie przeszkadza mi to że jest chory . Bardzo mi na nim zależy i chce żeby był obok mnie szczęśliwy .

Nie wiem, ale tekst to dla mnie męka. :( Po przeczytaniu tego, odczułem pewną ulgę, że wyszedłem z tego błota. :O

Gość _Misiek_
Skoro Tobie na nim zależy, to wytłumacz mu że to nie jest żadną przeszkodą w waszym związku i po prostu rozmawiając pomóż mu w leczeniu tej przypadłości. Mam nadzieję że sobie z tym poradzi i niech po prostu uwierzy w siebie.

Trochę przerobię Twój tekst ;) bo widzę że się napracowałaś, ale takie gówno prezentować publicznie :O Mam nadzieję że dojdziemy przynajmniej do wersji 0.2 :)