Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość bez prawka

Nie mam prawka i auta, mam święty spokój z przepisami, OC i innymi bzdetami

Polecane posty

Gość Gość bez prawka

Nie muszę myśleć o przepisach, nie muszę myśleć o cenach paliwa, o OC, przeglądach, nie muszę odpowiadać na drodze za siebie i za innych i być uważnym, ostrożnym. Nie muszę też grzebać przy silniku i zmieniać kół. Jestem szczęśliwy :)

za to musisz myśleć o rozkładzie MPK i PKP oraz wydawać na taksówki 🖐️ gówno nie interes.

Ja nie mam samochodu i prawda i już szlag mnie trafia :P I mimo, że jestem drobna, to mogłabym nawet zmieniać koła, żeby tylko nie utrudniać sobie życia autobusami i pociągami.

" a ja mam samochód a prawka nie mam i też żyję" pchasz go po ulicy czy ciągniesz za sobą na sznurku? :P

Gość fresh&cool
uwaznym i ostroznym lepiej badz, zeby na pasach nie rozjechal Cie jakis pirat drogowy... to nedzne prowo w odp. na liczne tematy, ktore ostatnio sie tu pojawily pod tyt. w stylu : nie mam dziewczyny, bo nie mam prawa jazda i jestem nieszczesliwy :O

Gość Gość bez prawka
Z dziewczynami nie mam problemu, bo przystojniak jestem, więc i tak z nimi sypiam

Gość fresh&cool
to szkoda, ze nie zdolales podniesc na duchu tych bez prawka i bez sexu :D zenada :o

Gość Phi! A kto Ci
każe myśleć o przepisach, być odpowiedzialnym? Ja mam prawko i samochód, a przepisami się nie przejmuję, można, można? :classic_cool:

Gość Gość bez prawka
A jak kcem gdzieś pojechać to siadam sobie na swój różowy składaczek i jazda :)

Gość takich to tylko odstrzelić
"Phi! A kto Ci każe myśleć o przepisach, być odpowiedzialnym? Ja mam prawko i samochód, a przepisami się nie przejmuję, można, można? " nie można.

Gość No pewnie że można Phi
a jak mi się coś zepsujeto wzywam pomoc drogową i do warsztatu jeżdże stać mnie faceta bez prawka nie stać to nie jeździ

Gość Gość bez prawka
Nie wiem Regres czy to Wigry czy Jubilat. Nalepka się starła a tabliczkę znamionową wujek zabrał jak mi oddawał sprzęta. Zbiera takie rzeczy. Ale mogę spytać :)

Gość Phi! A kto Ci
takich to tylko odstrzelić- można, mam autokasko

jaka tabliczkę znamionową ? chyba rower pomyliłeś z lodówka lub pralką :) rower co najwyżej ma naklejki które informuja jaki to model ;)

Gość takich to tylko odstrzelić
"Phi! A kto Ci - takich to tylko odstrzelić- można, mam autokasko" masz też innych ludzi na drodze. nie zwracając uwagi na przepisy narażasz ich życie i zdrowie.

Gość Gość bez prawka
No to nie wiem co mi wujek odkręcił. Zdaje się że wszystko jest. Nieważne. Najważniejsze że przystojny jestem. Rozgarnięty być nie muszę.

Gość Phi! A kto Ci
takich to tylko odstrzelić masz też innych ludzi na drodze. nie zwracając uwagi na przepisy narażasz ich życie i zdrowie . Łeeee, ałtokasko jest dobre na wszystko, w dodatku mam wujka komendanta- nawet jak kogoś przejadę, to mi nic nie bedzie :classic_cool:

Najważniejsze że przystojny jestem' powiedz mamie by odstawiła alkohol Widać że jej szkodzi !!! :P

Gość No pewnie że można Phi
hej Phi! bardzo dobrze mówisz!!! tylko nie przejedź przypadkiem mojego kotka maskotka bo ci jaja urwę przy samej szyi a twojego komendanta wydupcę jak będzie burczał

Gość Gość bez prawka
No widzsz Regres. Właśnie o tym mówię. Moja mama nie musi odstawiać alkoholu. Też nie ma prawka :D A roweru jej nie daję. Jeszcze popsuje czyco.

autorze!! no i z cego sie cieszysz? to ze jest XXI w a ty jestes nie zaradny facet zeby prawka nie miał wstyd!!

Gość Phi! A kto Ci
No pewnie że można Phi A myślisz, ze co leży na ulicy? Nie zauważyłam, sooorki :P

Moja mama nie musi odstawiać alkoholu" musi :P bo po alkoholu kłamie i wprowadza cię w błąd ;)

Gość eurogit
'nie muszę odpowiadać na drodze za siebie i za innych i być uważnym' a ja się muszę martwić, czy wejdziesz mi pod koła, czy nie. Ludzie, trochę ostrożności. Kierowca naprawde nie wie, jak Wy się zachowacie. Nie łamcie wszystkich przepisów, bo to naprawdę utrudnia życie, szczególnie początkującemu kierowcy.

Gość Phi! A kto Ci
Jak utrudnia jak nie utrudnia :classic_cool: