Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh słów normalnie brak

Minetka lub - jak kto woli - jej brak...

Polecane posty

Gość skb78
Uwielbiam robić dobrze języczkiem mojej kobiecie i uwielbiam kiedy wije się w ekstazie . Faceci jeśli wasza kobieta pachnie tam nieprzyjemnie , może to być objawem choroby pochwy , mam na myśli infekcję . Zdrowa , dbająca o siebie kobieta ma ten zapaszek delikatny , a przy pieszczotach pojawiają się aromaty jej "soczków" , uwielbiam je .

Gość skb78
Jeszcze jedno , jak ktoś napisał wcześniej , "lizanie" a "lizanie" to różnica . Trzeba rozmawiać , nie bać się nazywać rzeczy po imieniu , słowa łechtaczka , pochwa , stymulacja , musimy wypowiadać bez skrępowania , to podstawa aby osiągnąć całkowite zadowolenie z seksu . Działa to w obie strony oczywiście .

Gość gość
Ja bym chciała minetkę, i nieraz mój facet też chce polizać, ale wstydzę się, zasłaniam. Wolę, gdy "tam" nie patrzy. Obawiam się, że mogę śmierdzieć, mimo że dbam o higienę. Gdybym nawet mu na to pozwoliła, to byłabym tak skrępowana, że nie odczułabym żadnej przyjemności. :(

Gość bylecoo
Jak by dobrze lizał to Bys zapomniała o wstydzie.

Gość gość
No ale jak on nawet nie zacznie lizać, bo ja się zasłaniam, zaciskam nogi, odsuwam się od niego - ze wstydu :(

Gość gość
Johny, ale z ciebie marny musi być kochanek, dziewczyna pisze, ze po jakimś dopiero czasie seks zaczyna sprawiać jej przyjemność, powoli, a ten uważa, ze to super. Chciałabym cię uświadomić, ze prawdziwy mężczyzna za punkt honoru prasie stawia przyjemność partnerki, ze kobiecie już pierwszy raz może się podobać, i ze facet, który pozwala na to, żeby jego kobieta zmuszała się do seksu, kiedy wie, co ja kręci, to niedojrzały egoista, i sam pod sobą dołki kopie. A ta dziewczyna kiedyś będzie się śmiać z siebie ze coś takiego dopuszczała, kiedy jej chłopak się nauczy, miejmy nadzieje, albo kiedy trafi na mężczyznę.

Gość zenek46
zadwon to ci zrobie minetke 603467938

Gość alekia
ikara007@wp.pl :)