Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już nie dziewica :D

W jakim wieku straciłyście dziewictwo?

Polecane posty

Pewnie były już takie tematy ale co tam :D Ja straciłam je w wieku 19,5 troche załuje ale nie partnera tylko sytuacji - mieliśmy lekko wypite za ścianą jego rodzice a my zrobiliśmy to po 1,5 roku bycia razem ale pózniej juz było tylko lepiej :D

Gość gorzej jak kobieta
stracila dziewictwo w wieku 15 lat albo przygodnie

Gość 17 i z beznadziejnym facetem
ktory wogole nie potrafil nic i trwalo to 3 minuty. Myslalam ze sie polepszy z czasem ale nie, w koncu sie rozstalismi i dopiero z nastepnym zrozumialam o co tyle halasu :)

Gość kasiaaaczekoladaaa
w wieku 16 lat po 4 miesiącach bycia razem, w sumie spedziliśmy 3 lata razem...

Gość weronikax
18 lat z pierwszym facetem-było tragocznie-zreszta jak zawsze;) Byłam z nim 7 lat :(

ja mam teraz drugiego faceta i chociaz rozmiarowo z tamtym nie ma szans to jednak zaczełam czerpać większą przyjemość z sexu. poprzeni z którym straciłam dziewictwo miał tak wiekiego że nie mogłam być na górze nigdy;p zresztą mój obecny był prawiczkiem to jak zasmakował tego owocu zakazanego to sie działo oj działo;p

a też jesteście zdania ze lepiej zobaczyć jak to jest z innymi żeby pózniej w małżeństwie nie kusiło? kiedyś myslałam ze tylko z męzem i po grób ale teraz jestem zadowolona ze jednak był ktoś przed obecnym facetem z którym mam plany na zycie:)

nie wiem, nie analizuje tak tego. po prostu ZYJE.

Gość weronikax
Moja koleżanka jest 9 lat z jednym facetem-jest to jej pierwszy i też od niedawna mąż....Ja chyba wolałabym mieć jakiegoś jeszcze faceta nie jednego...Nie żałuję,że miałam kulku;)

Gość weronikax
*kilku

weronikax własnie nie ogarniam tego jak to jest że np dziewczyna ma 16 lat facet dajmy na to 18 chodza ze sobą 10 lat nie ma ślubu nie czuja juz nic do siebie ale to ciągną bo nigdy z nikim innym nie byli i boją się, że im z kimś nie wyjdzie... niby to sie kochają ale to juz przyzwyczajenie i strach przed innym związkiem bierze góre

Gość najgorsze sa dziewczyny
co wczesnie stracily cnote

nie wiem czy najgorsze bo nie olceniam czy byly one latwe czy naiwne myśląc że jak maja 15 lat to facet je kocha i nigdy nie zostawi. tylko tyle tych już nie dziewic jest? a reszta jeszcze w stanie czystości?;p

Gość rozdziewiczona
ja straciłam jak miałam 15 lat to było na imprezie z moi chłopakiem z którym jestem :) obecnie mam już 24 lata :) pozdrawiam czytelniczki

Gość do autoreczki
17 lat i zaluje ze zrobilam to z tamtych chlopakiem. Powinnam byla czekac na lepszego, no ale coz... :P

Gość PrzyjaciolkaSwojegoPrzyjaciela
ja byłam dokładnie dwa tygodnie przed 18.

Gość 012345
ja miałam 21 lat (czyli 8 lat temu to było ), miałam w sumie "dwa pierwsze razy". ten naprawdę pierwszy był fajny, kilka razy się kcohaliśmy (no, nie jednego wieczoru, w ciągu kilka tygodni) a potem on mnie zostawił. lata temu, od dawna bardzo cieszę się że tak się stało, chociaż wtedy rozpaczałam miesiącami... no, i wtedy po ok. 1,5 miesiąca "na pocieszenie" bo był już miał nową laskę, poszłam do łózka z kolegą - i to on tak naprawdę przebił moją błonę - ale byliśmy zdziwieni (dziwiłam się będą z tym peirwszym, ze nie krawię,ale to się przecież niektórym kobietom zdarza...). lepiej wspominam ten drugi raz bo kolega był doświadoczny. po dziś dzień jesteśmy z kontakcie, rzadkim a spotkania raz na rok lub rzadziej, ale jednak - czysto koleżeńskie spotkania (ja mam mężą, on żonę).

Gość gość
15,5 chłopak w moim wieku po 7 miesiącach bycia razem ;>

Gość gość
Wyśmiejecie mnie ale ja dopiero w wielu 34 lat... Bolało i kolejny raz też krew leciała. Moje przyjaciółki też koło trzydziestki. A dwie znam które nadal są. I to w dużym mieście. Także nie czułam się inna. Takie towarzystwo że czekało się na jedynego. My dopiero z mężami to zrobiłysmy. Trudno uwierzyć ale tak właśnie jest.

Gość basistka
19 lat. Jestem z tym facetem do dziś, planujemy ślub ;)

Gość gość
w wieku 1 roczek usiadłam na smoczek..... i jadam irysy ty siusiaku łysy

Gość gość
Ja tez przygodnie w plenerze stracilam dziewictwo jak mialam 10 lat. I kto mnie teraz k***a przebija? Kto jest k***a debesciakiem w tym, j****ym haremie? :)

Gość gość
zrobiłam szpagat, na gimnastyce, czy jestem jeszcze dziewicom????

Gość dosyc wczesnie
Mam 14 lat, dokładnie 14 i pół. Uprawiałam pierwszy seks dwa tygodnie temu z moim 16 letnim chłopakiem, z którym jestem od 2 miesięcy. Bolało ale teraz jest naprawdę fajnie. Wiem jak to brzmi... głupia gówniara puściła sie z pierwszym lepszym. Znamy sie już prawie 2 lata, ufamy sobie, na prawdę sie kochamy i wiem, że ten związek ma przyszłość. nie żałuję :)

Gość gość
mam 15 lat i mój chłopak który ma 16 chce to robić bardzo go kocham i on mnie też ale boję się i nie wiem co robić .. słyszałam o jakims badaniu u ginekologa i boje się że jak wyjdzie że nie jestem dziewicą to moja mama się dowie i będzie przypał