Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k0bietka24

weekend z kolegą

Polecane posty

Gość k0bietka24

Kolega ze studiów zaproponował mi weekendowy wyjazd. Mamy po 24 lata. Ja jestem wolna i właściwie nic nie tracę. Problem w tym, że On ma dziewczynę (z którą jest/nie jest - ale ma). Rozmawiamy prawie codziennie i traktuję Go jak dobrego kumpla. Mam ochotę pojechać, połazić, poimprezować... ale boję się że tylko na tym się nie skończy. ( nie trudno się domyślić po co facet zabiera dziewczynę - jeszcze nie swoją). Co o tym myślicie?

Co o tym myślicie?" Myślimy bys sie zabezpieczała :) I kupiła ramkę Prezerwatyw ... weekend ponoć ma być bardzo gorący w ogólnym słowa znaczeniu ;)

Cześć Regres. :) Autorko - skonsultuj wyjazd z dziewczyną kolegi.

Gość k0bietka24
heh :P dziewczyny kolegi nie znam :P i mam nadzieje ze nigdy nie poznam. Wiem na pewno, że gdyby mój facet robił sobie wypady z koleżankami to chyba bym go zabiła. I to mnie dręczy. Poza tym nie widzę przeciwwskazań... Jesteśmy dorośli. A koleżeński wyjazd chyba nikomu nie zaszkodził :) (trzeba odstresować pracę, studia...) a weekend faktycznie upalny zapowiadają! hehe :P właściwie to nie mam komu o tym powiedzieć wiec piszę tutaj żeby zobaczyć Wasze opinie.

Będzie alebo siedzenie w szczelnie zamkniętym pomieszczeniu, z opuszczonymi na maksa żaluzjami albo zupełne przeciwieństwo - czyli weekend na plaży. :D Okaże się jutro rano.

Gość fresh&cool
facet chyba ma troche dosc swojej dziewczyny i chce sie moze przekonac jak Ty nadajesz sie do tej roli... kobieta kobiecie gotuje taki los... a potem pretensje spadaja glownie na facetow

TAAA MASZ RACJE JEDZ!! PO CO PCHASZ SIE W ZWIAZEK A POTEM TOPIK RATUNKU!!! JESTEM W CIAZY I MNIUE ZOSTAWIŁ PISZESZ JAK 14LATKA A NIE 24LATKA

Wiem na pewno, że gdyby mój facet robił sobie wypady z koleżankami to chyba bym go zabiła" "Poza tym nie widzę przeciwwskazań..." punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;) Takie prawo Kalego :P

Jesteśmy dorośli. A koleżeński wyjazd chyba nikomu nie zaszkodził istnieje szansa na brak kudłów gdy tamta się dowie:) ale jedź może kiedyś jakaś koleżanka twojego też uzna, że koleżeński weekend nikomu nie zaszkodził:)

Kobieta kobiecie gotuje taki los. :) Ładne. :) Autorka chyba wie jak się zabezpieczyć przed ciążą. Więc może bez przesady.

Gość natanek
może chce zerwać z dziewczyną i liczy że ty mu w tym pomożesz.jeżeli ci sie podoba to ja bym zaryzykowała i pojechała z nim http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Autorka chyba wie jak się zabezpieczyć przed ciążą. Więc może bez przesady. " hahahaha brum no tak skoro juz zna tak tajemną wiedzę to niech jedzie :D inne aspekty olać :) kobieta kobietę zawsze zrozumie :D

Gość k0bietka24
okropni jesteście :P ja i tak pojadę. a w nocy to się uczyć będziemy bo w niedziele kolejny egzamin! :P ale niech mi ktoś powie co jest złego w pójściu na imprezę, spacerze, piwku... z kolegą ze studiów?

Zaraz Wam przychodzą do głowy jakieś bezecne sprawy. Może oni pojadą na wycieczkę szlakiem Gniazd Pistowskich i zakończą ją na pikniku w Biskupinie. Całkiem niewinna wyprawa.

Gość asdddddddddddddddddddddddddd
wydaje mi sie ze kolega na Ciebie leci po prostu;]

Kobiety to są jednak przewrotne. Napipierw pyta "co zrobić?" a po 15 minutach "i tak pojadę." Jedź ale jeśli n ie zdacie tego egzaminu to nie zwalaj winy na forumowiczów.

Gość k0bietka24
brum - właśnie własnie :D

Świat zwariował... Pierwsze co bym zrobiła to zapytalabym, dlaczego robi to swojej kobiecie i w zyciu bym nie pojechala sie zabawic z zajetym facetem. Co za drań!

Gość asdddddddddddddddddddddddddd
i zobaczysz, ze do czegos dojdzie :) wspomnisz moje slowa;)

okropni jesteście ja i tak pojadę' wiemy ,wiemy topik powstał w celu potwierdzenia czy tez ktoś tak ma? :P odpowiedz z góry była oczywista :D a w nocy to się uczyć będziemy bo w niedziele kolejny egzamin!" to też wiemy :D ;) ale niech mi ktoś powie co jest złego w pójściu na imprezę , spacerze, piwku... z kolegą ze studiów? " nie ma nic w tym złego :D czekamy na następne pytania :D Z góry zaznaczam że będą po twojej myśli ...

autorko to dlaczego zabiłabyś swojego?:P jak to nic złego?

Może oni pojadą na wycieczkę szlakiem Gniazd Pistowskich i zakończą ją na pikniku w Biskupinie." w słomianej chacie :P

Jedź i baw się dobrze:) To on ma dziewczynę i to on ją ewentualnie zdradzi, pier.dol to :) jakby nie chciał to by nie zdradzał :P

asdddddddddddddddddddddddddd i zobaczysz, ze do czegos dojdzie wspomnisz moje slowa albo ktoś dojdzie:) Czy Autorka sie tym przejmuje, Ona chce Go przeciez zaliczyc.

Ike - bo jak Kali robić to ok. Ale jak Kalemu robić to już - ręce precz od chłopaka. :D

Gość k0bietka24
ja tez mam swoje potrzeby! ponad 3m-ce bez faceta. W domu mam siedzieć? poimprezujemy, pospacerujemy, pouczymy sie i wrocimy ;] ale potepiajcie :) potępiajcie :)

no nic to:) to ja życzyć kalemu miłego weekendu:D

Kobieto gdzie u Ciebie poczucie solidarnosci jajników? Jak smiesz?

ja tez mam swoje potrzeby! ponad 3m-ce bez faceta" rozumiemy cię :D I nadal twierdzisz że w nocy będzie nauka? :D