Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rlmrlr

Czy dam sobie rade na uniwerku ekonomicznym? Jestem przecietna z matmy...

Polecane posty

Gość rlmrlr

Myslicie ze dam rade? Sa to studia zaoczne magisterskie ( licencjat mam z czegos innego).

Gość rlmrlr
Dzieki za wsparcie! Tak sie boje.. ze moge nie dac rady.. Ogolnie to ja jestem taka ze sie ucze, nie olewam, ale boje sie ze moga byc przedmioty ktorych nie a sie wykuc.

Gość rlmrlr
Dzieki Ohydna jędzo! W zasadzie to powinnas zmienic nick na bardziej przyjazny ;)))) A jędzo- jak w ogole z praca po finansach? Orientujesz sie?

Gość rlmrlr
Dziekuje Jędzo. Życzę wam milego dnia 🌼

OJ. ---> ładnie poprosisz to CI się wykresiki zrobi 😴 nie widzę niesprzyjającego trendu na wykresie ;) 😴

muszę wymyślić coś w zamian ;) bo jak dostaniesz gratis to się za bardzo rozbestwisz, wleziesz mi na łeb i potem sobie z Tobą nie dam rady 😴

Gość rlmrlr
Dziewczyny a tak w ogole myslicie ze dobrze robie ze ide na te finanse? Mam licencjat z angielskiego i nie chce w szkole pracowac.. Ale nie wiem czy angielski i finanse to dobre polączenie.. Chcialabym w pracy uzywac angielskiego ale w finansach? Nie wiem czy sie da?

OJ. ---> wystarczy , że nagrasz mi na skrzynkę głosową komunikat o ustalonej przeze mnie z góry treści... I wypraszam sobie takie określenia - będzie co najwyżej leciutko obsceniczny ;) 🖐️

OJ ----> eeeee ;) ja się w ciemno zgadzam - cholera Cię tam wie jakie treści może przedstawiać taki wykres... widziałem mnóstwo takich obscenicznych 😴 ;) 🖐️

uuuuuuuu - to będziesz się musiała nieźle postarać - oczywiście jesli chodzi o przyzwoite zaangażowanie i nieprzyzwoicie przyzwoitą intonację wraz z przyzwoicie odpowiednią charyzmą podczas nagrywania komunikatu 😴 😴 😴 innymi słowy musisz w przyzwoitym stopniu :classic_cool: nieprzyzwoicie przebić poprzednie 10 komunikatów... ;) :classic_cool: 🖐️

ojjj dasz radę - spójrz na to z tej strony - Ty sobie pogadasz 20 sekund i sprawa załatwiona - ja będę się pewnie męczył ze 2 godziny :O z Twoim wykresem :classic_cool: tak czy siak i tak będzie moja strata 🖐️