Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też tak chcę !!!!!!!!!!!!

też bym chciała metamorfozę

Polecane posty

Gość też tak chcę !!!!!!!!!!!!

Jak patrzę na zdjęcia tej posłanki Kalaty to aż oderwać oczu nie mogę, że z takiego brzydkiego kaczątka taką laską się stała. Albo Kluzik-Rozstkowska. Tez bym chciała taką metamorfozę, żeby każdy znajomy jak mnie zobaczy to powiedział wow ehhhhhhh

Gość SambaMamba
Może weź udział w jakimś konkursie albo zgłoś się do programu gdzie można taką przemianę wygrać :) Np. ostatnio Plusssz organizował taki konkurs http://www.plusssz.pl/konkurs-detox/ - chyba już się skończył ale może zrobią druga edycje, kto wie :))

Gość kardżi
Akurat w przypadku niektórych tych Pań wystarczyła nowa fryzura. Fryzura bardzo dużo zmienia i nowy makijaż.

Gość polecam przyjżeć się
szafie, wyrzucić rzeczy dawno nie noszone i nie pasujące do sylwetki, kupić nowe. Iść do fryzjera, zrobic ładną fryzurkę, delikatny makijaż. Schudnąć jesli jest taka potrzeba i gotowe:)

Gość imbirpwe dziewcze
To chyba każda kobieta by tak chciała od czasu do czasu się zmienić całkowicie. :) Ja uważam, że wystarczy trochę zminić styl malowania się, kupić nowy ciuch a najwięcej to i tak fryzura zmienia. Jak mam ochotę się zmienić to dzwonię do fryzjera stylisty (mój kochany Pan Paweł z Ce-Ce) i się umawiam na scięcie i farbowanie. Od razu humor się poprawia i zaczyna się inaczej patrzeć na siebie. Kalata to wiadać, że dużo schudła ale jakby nie zmieniła tej swojej okropnej fryzury to ciekawe czy ktos by to zauważył

Gość Kijankaaaa
Kobieto, to jest jak najbardziej możliwe:) Wystarczy ułożyć program zabiegów i po sprawie. Do tego trochę konsekwencji - pieniądze są ważne, ale moze tak dużo nie trzeba by poprawiać? Polecam , abyś w tej sprawie napisała : dorisdorin @ doris-dorin.com Bardzo fajny gabinet - mają super specjalistów i pewnie Ci sensownie doradzą. W każdym razie ja tam już zaczęłam swoją przygode z nową ' Ja" i jestem szczęśliwa!