Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolecek21

Kryzys małżeński

Polecane posty

Gość aniolecek21

Co zrobić kiedy mąż po groźbą rozwodu każe się zmienić, mimo że to on powinien to zrobić???????

jak toba manipuluje to po co chiec byc z takim mezem to niech sklada pozew rozwodowy odda ci tylko przysluge :)

Gość aniolecek21
ale mamy dziecko a ja szczerze to nie wiem czy chce być bez niego

Gość dominikzet
ile jesteście razem a ile po ślubie ? zawsze tobą manipulował ?

Gość aniolecek21
gdyby to było takie proste to dawno bym to zrobiła, jesteśmy prawie 6 lat razem a 2 małżeństwem , ja chce jakoś rozwiązać ten konflikt ale obawiam się że może nic z tego nie wyjść

Gość aniolecek21
dla niego ostatnio zrobiłam się można powiedzieć natarczywa, bo chce się przytulić , pocałowć , dla niego stało się to nudne chyba , twierdzi że ograniczam jego swobodę

Gość aniolecek21
Czy zawsze manipulował chyba nie, może tylko troche, taki szantaż zemocjonalny , ale przeważnie to było tak że zawsze musiało być na jego zasadach, to co ja mówiłam nigdy się nie liczyło , jeszcze niedawno jak się kłóciliśmy bardzo płakałam , on nic nie zrobił tylko mówił a rycz sobie! zasługujesz na to!

aniolecek21 nie rozumiem jak mozesz byc z takim facetem i jeszcze go kochac wyraznie piszesz ze zawsze cie mial w dupie po cholere bralas lsub z facetem ktory mial cie gdzies i jeszcze uzylwal czasem szantazu emocjonalnego ty teraz lepiej mysl powaznie o tym jak zabazpieczyc dziekco i siebie i jak rozstac sie z tym palantem

Gość aniolecek21
ale on jest taki tylko momentami, kiedy się zdenerwuję ale przeważnie jest wkur...uwierz że jeśli się kogoś kocha to czasem bardzo trudno dostrzeć coś złego i po prostu to się jakoś ignoruje i żyje dalej bo ma się nadzieję że będzię lepiej

aniolecek21 ja ci popwiem tak wierze ze jak czlowiek jest uzalezniony od 2 osoby i barkuje mu poczucia wartosci to nie zauwazy zlego natomiast osoba stabilna emocjonalnie znajaca sowja wartosci uzywajaca tez rozsadku w milosci zauwazy takie zle rzeczy i podejmie odpowiednia decyzje nawini sa ludzie myslac ze cos sie zmieni ze bedzie lepiej i jeszcze te twoje tlumaczenia ze on to tlyko momentami jest zly kobieot ty ewidentnie powinnas popracowac nad soba u psychologa na terapii to co piszesz mnie poprostu przeraza

Ty masz 21 lat?? jezeli tak to moze i nawet troche rozumiem Twoj brak doswiadczenia jakas niedojrzalosc zagubienie

Gość aniolecek21
Może masz trochę racji ale jeśli się kogoś kocha to jejst się w stanier zrobić wszystko żeby utrzymać ten związek tym bardziej jeśli jest dziecvko, mój mąż miał bardzo ciężkie dzieciństwo, bo prawie od 12 r5oku wychowywał się sam , i to co przeżył troche tłumaczy jego zachowanie, ale nie mozeesz mówic że jestem nie dojrzała i naiwna, ja po prostu staram się jakoś ułożyć sobie życie

Gość 222222
ograniczasz jego swobodę??? i on dobrowolnie brał ślub????? co za kretyn :o

Gość aniolecek21
NO TAK, nie da sie ograniczyc bo zawsze wychodzi z domu jak mu cos nie pasuje twierdzi ze na niego siadam , jak chce rozmawiac i zadreczam go psychicznie w ten sposób

Gość aniolecek21
może to ja przesadzam z tym że chcę odrobinę czułości, np zwykle przytulenie jak przychodzi z pracy, albo rozmowa o naszych sprawach i naszym życiu, czy to za duze wymagania?

aniolecek21 tak to za duze wymagania jak facet ma cie w dupie jezus laska dorosnij w koncu i nie pchaj sie facetowi na sile jak cie nie chce i nie tlumacz go dziecinstwem tylko w dupe go kopnij 'Ty ciagle nic nie widzisz i nic nie rozumiesz nie mam juz slow do ciebie

macie dzieci???? i co to za zwiazek jak cały czas musisz " zabiegać" o czułość; bez przesady; miej troszkę godności dziewczyno