Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstep na rozstepie

Rozstępy

Polecane posty

Macie dość rozstępów i boicie pokazać się na plaży w bikini ? Znalazłam świetny sposób na pozbycie się ich nawet tych wyblakłych. Ciągłe mówienie, że nic innego im nie pomoże jak laser czy drogie zabiegi kosmetyczne... To przeszłość. Chciałabym się z wami podzielić świetnym sposobem, który odmieni wasze życie. :) Czy jesteście zainteresowani ? jeśli tak to zaraz napiszę :)

ja tez sobie poradziłam z rozstepami tylko do konca nie jestem pewna co mi pomogło.... czy to była maść z wiesiołka czy zwykła oliwa z oliwek któres z tych w każdym razie

Gość Już nie dziewica :D
ja jestem

Gość Już nie dziewica :D
ja jestem bardzo ciekawa. mimo ze nie mam dzieci o jestem młoda od paru dobrych lat mam odstępy. nie wiem jakim cudem ale sa na piersiach i udach wrrr

Tym sposobem jest peeling. A robi się go naprawdę bardzo łatwo. Będzie nam potrzebne: -4 łyżeczki cukru -1 łyżka soli -1 łyżeczka oleju słonecznikowego -ulubiony krem nawilżający -olejek rycynowy ---------------------------------------------------------------------------------- -4 łyżeczki cukru -1 łyżka soli -1 łyżeczka oleju słonecznikowego Wszystkie te składniki mieszamy ze sobą w miseczce. Ma nam wyjść taka lekko zlepiona (papka) po czym nakładamy ją na obszar rozstępów mocno wmasowując po około 3 min zmywamy letnią wodą. Na gazę nakładamy olejek rycynowy którym przecieramy skórę, i zmywamy. Kiedy skóra jest osuszona wmasowujemy w nią swój ulubiony krem nawilżający. Błala :)

Przepraszam bardzo zapomniałam o ważnym składniku jakim jest kawa. Będzie tak : -4 łyżeczki cukru -1 łyżka soli -1 łyżeczka oleju słonecznikowego -łyżeczka kawy

Na rozstępy są narażone osoby podczas : kobiety w ciąży młodzież w okresie dojrzewania kulturyści kobiety po menopauzie osoby stosujące drastyczne diety niskokaloryczne ! ... A peeling pomoże nam usunąć naskórek z rozsępami. Pewnie zostanie wam jeszcze go troszkę, a jak nie to dorobić i wykonywać tą czynność 2 razy dziennie :)

A może wy macie jakieś inne sprawdzone sposoby kafeterianki :)?

Gość MARYŚKAAAAA
JA MAM ROZTĘPY NA CYCKACH ... A W CIAZY NIE BYŁAM PO PROSTU MI UROSŁY WIELKIE .... GWAŁTOWNIE :(