Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bzdura....

finał w niedzielę

Polecane posty

Gość ghfghfghfghfghdf
karola_88 Karola ty mnie tak lepiej nie strasz bo jak będą mnie torturować i dopytywać z kim jeszcze o tym rozmawiałem to ja znam twój nick na pamięć.Więc lepiej żeby mnie nie znaleźli dla nas obojga.

ghfghfghfghfghdf, twardym trzeba być, a nie miętkim :D Nie zdradziłbyś chyba koleżanki z forum? ;)

Gość ghfghfghfghfghdf
karola_88 Starał bym się tego nie zrobić ale SS ma takie metody tortur że pewnie bym nie podoła i wydusili by to zemnie. Więc teraz pozostało mi szukać dobrej kryjówki-masz jakiś pomysł?

ghfghfghfghfghdf, jako, że podobno pod latarnią najciemniej, to zatrudnij się w ambasadzie niemieckiej. Będziesz mógł przy okazji dowiadywać się na bieżąco na jakim etapie są poszukiwania Ciebie. A może jeszcze jakąś grubszą aferę odkryjesz :) Gdybyś miał jakieś info, czy mają zamiar podmienić drużynę Urugwaju, żeby nie wygrali z Niemcami, to załatw mi jakoś przy okazji Edinsona Cavani :) Jednego mniej do schowania będą mieli ;)

Gość ghfghfghfghfghdf
No nie pomyślałem,może i racja z tą ambasadą -tylko że będę chyba pracował jako sprzątaczka. A Edinsona Cavani oddam na przechowanie w dobre ręce więc jest twój-przyśle ci go paczką.

ghfghfghfghfghdf, jak będziesz przebrany za sprzątaczkę, to nawet lepiej :) Nikt Cię nie rozpozna :D Czekam w takim razie na Edinsona i idę się dobrze schować, na wypadek gdyby jednak Cię dopadli i wydusili z Ciebie mojego nicka ;) Later