Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiaaaanka

Seks analny z dziewica?

Polecane posty

Gość Warszawiaaaanka

Powiem tak :) hmmm mam 24 lata i nadal jestem dziewica :) Z wyboru zeby bylo jasne :) Brakuje mi jednak pieszczot i bliskosci...byc moze bylabym w stanie sie nawet zgodzic na analne pieszczoty.... Tylko.... kto mnie przekona? Prosze o powazne propozycje :).... a ja..bede sie zastanawiac :)

utrata dziewictwa to odbycie stosunku seksualnego (nieważne czyt oral, anal, klasyczny czy pieszczoty/wzajemna masturbacja ) a nie przebicie błony czy włożenie fiuta do pochwy.... bo jak dziewicą może być kobieta która co chwile "daje dupy" każdemu lub "robi loda" z tym że nikt nie penetrował jej pochwy

Gość Warszawiaaaanka
poprostu...czuje ze chce :( i niewiem co zrobic :(

jak czujesz ,że chcesz , to zrób to... przecież to Twoje zycie , to Ty decydujesz co będziesz z nim robić ...

Gość Warszawiaaaanka
tylko problem jest taki...ze jestem wrazliwa i uczuciowa :( boje sie...ze ... to moze byc kiepski pomysl...ale jak zaspokoic pragnienia?

Gość starszy...
Widzisz sama się zapedziłaś w taka sytuację,bo czekałaś nie wiadomo na co. Nie trzeba sie wcale zakochiwać żeby przeżyć bliskośc i satysfakcjonujący seks. Nie musi to być od razu analny stosunek....zresztą czy młodzi faceci potrafią go dobrze wykonać? Poznaj kogoś z kim miło spędza się czas...i działaj! Na początek wystarczą pieszczotki.Niekoniecznie musisz od razu zezwalać mężczyźnie na penetrację. Jedno co musisz mieć...to odwaga :) Tyle w skrócie.Nie wiem czy o to ci chodzi.