Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutttta

oziębłość po śłubie

Polecane posty

Gość smutttta

Po ślubie zupełnie straciłam zainteresowanie sexem. Mój maż mnie średnio pociąga, w zasadzie wcale, jego dotyk jest dla mnie obojętny, w zasadzie czasem mnie drażni. W ogóle nie mam potrzeby bliśkości. Poza tym wszystko jest świetnie, czasem się kłócimy, ale niegroźnie. Codziennie słyszę że jestem śliczna, ladnie pachnę, mam ładne włosy itp. Codziennie po pracy mój maż musi mnie poprzytulać. Za każdym razem jak zjemy mówi, że było pyszne. Wszystko różowo, tylko w łóżku bieda:/ Przed ślubem było wszystko w normie, może nie było jakiegos szału, ale oboje byliśmy zadowoleni i skłonni do zrywów namiętności. Co robić?

Gość bardzo_madry_koles
uuuu ciezki temat. Na pewno nie zdradzać. Idz do poradni albo psychologa.

typowe. trzeba było wychodzić za mąż za faceta, którego naprawdę kochasz. przeszło zauroczenie, mamy tylko szarą rzeczywistość i faceta, który już cię nie kręci.

Gość dddddddddddddddd
a bierzesz jakies tabletki antykoncepcyjne??????? bo one w wiekszosci obnizaja libido - u mnie tak wlasnie jest

Gość ale w ogole nie czujesz
potrzeby seksu? jezeli do tego nie masz ogolnie na nic sily i jestes ciagle senna, to moze masz niedoczynnosxc tarczycy? u mnie to sie podobnie objawialo, a zawsze temperament mialam spory.