Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezstanikowa

Jaki rozmiar stanika mam nosic??

Polecane posty

Gość bezstanikowa

Kobiety! pomozcie bo juz nie wiem. mam malenki biust. 75 a ma za duze miseczki, a 70 a za ciasny obwod:( Pod piersiami mam ok. 76 mierzone ciasno, w piersiach 80 zalediwe. jaki rozmiar mam nosic????

:O ile masz lat?? nie wiem :D może nie noś wcale :D

A jesteś pewna tego za ciasnego obwodu w 70A? Jak założysz stanik miseczkami do brzucha albo na plecy to dalej jest ciasno? Bo tabelkowo właśnie 70A angielskie/70AA polskie by Ci wychodziło ":)

Gość hardi
mam ten sam problem ale znalazlam rozwiazanie :] niektore modele z intimisimi sa idealne.wedlug tej firmy czyli - wloska rozmiarowka mamy rozmiar 0. idz i popros pania o pomoc o najmniejszy stanik. :D

Włoska rozmiarówka... :) w której rozmiary są 1, 2, 3, 4, 5, 6, podczas gdy rozmiarów jest tyle: http://spreadsheets.google.com/pub?key=pxpi6szJEGjb8-r-aEKk9Hw&gid=31 Na 100% można coś dobrać. Jeżeli w normalnym 70A jest wam ciasno, to poczytajcie na Lobby Biuściastych które modele staników mają bardziej rozciągliwe obwody. Można też ciasne staniki nosić na początku z przedłużką, bo potem obwód się na pewno trochę rozciągnie.