Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szał ciałłłł

Gdzie kupujecie fajne okulary słoneczne?

Polecane posty

Potrzebuje takich fest ;) kupilam ostatnio w jakims butiku z ciuchami jedne ale nie czuje sie w nich z bardzo, marza mi sie jakies naprawde fajne - czarne, duże porządne - no moze nie chanel czy Dior bo mnie nie stac ale cos fajnego... gdzie kupujecie swoje?

Gość u optyka
ok 160zl,100% polaryzacji

Ja mam dwie pary okularów przeciwsłonecznych, kupione u optyka. Tych pierwszych nie lubię za bardzo, ale drugie są piękne, fakt, były drogie u optyka, ale nie uznaję okularów bazarowych za 15 zl. Warto zainwestować i mieć jedną, dwie pary ale dobrych okularów.

Ja tez kupiłam u optyka i noszę drugi rok. są super i nie ma tego dziwnego efektu przybliżania chodnika. Są takie, ze raczej nie wyjdą z mody :) no chyba, ze mi się znudzą

ja kiedyś kupilam okulary za 14 zł w intermarche! ha! i wiecie ze kazdy sie mnie o nie pytal? nawet czasem obce kobiety zaczepiały mnie w sklepie czy u fryzjera i pytaly niesmialo gdzie mozna kupic takie okulary :D Były ekstra i wygladalam w nich naprawde super, niestety połamalam...

ja mam jakąś obsesję na punkcie okularów, nie ruszam się bez nich na krok, no chyba ze śmiecie wyrzucić :)

Gość gość
Dla mnie to jest odpowiedz na to jakie okulary i szkła wybrać sie siebie, zeby mozna było powiedzieć o komforcie naszego wzroku.