Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bellissima ragazza

Kafeterianie, pomocy...

Polecane posty

"niektórzy potrafią się początkowo przykamuflować" Zawsze jest jakieś wytłumaczenie - maskował się, spryciarz. A wy podobno uwagę na charakter zwracacie. Widać coś kiepsko ten charakter odczytujecie albo wcale i tu można zaryzykować stwierdzenie, że w praktyce to z obcym facetem do łóżka idziecie bo dobry aktor z niego. Skoro wolicie. Ta wasza kobieca intuicja tyle warta co iracka obrona przeciwlotnicza. Radzę pomyśleć na przyszłość - to podobno nie boli chociaż jak się patrzy na kobiety to ma człowiek wątpliwości.

Ludzie się zmieniają wraz z upływającym czasem.

Rozen, ale przecież nikt nikogo niewolniczo w związku nie trzyma. Wychodzi szydło z worka i wtedy sajonara.

Panie Rozen :) Jeśli chcesz obrażać, rób to z większą finezją. :D Teksty o braku myślenia mogą juz nawet bez echa pozostać. :D

Nie, brydz z moją matką to najcięższy wymiar kary ;) mamusię zostawiam w odwodzie, jako rezerwę... zresztą, sama nie mam ochoty potem słuchać jęków mojej matki, z kim ja się związałam oraz sugestii tatusia: dziecko, no przecież on cię na pewno zdradza, nikt normalny tyle w robocie nie siedzi... ;) tym bardziej, jeżeli w tym momencie jestem na maksa wkurwiona i trochę się boję, że on faktycznie mnie lekcewazy i może ma kogos, to akurat rodzice mi nie pomogą, a wręcz przeciwnie...

Generalnie mam poczucie, że faceci to cwaniaki, chamy i krętacze." e tammmm ten subiektywizm ci minie za parę dni :P

"Ludzie się zmieniają wraz z upływającym czasem." Zabawne, że akurat ci wasi i tylko na gorsze. Jak to kurde działa? :D "Jeśli chcesz obrażać, rób to z większą finezją." Choch i chuj :D "Teksty o braku myślenia mogą juz nawet bez echa pozostać. " Jak się czyta podobne posty jak autorki to tylko oznacza, że mam rację.

Regresu - czyżbyś też miewał "te" dni? :D

Rozen - nie pisałam nic o zmianach na gorsze. Dorabiasz sobie coś.

Regresu - czyżbyś też miewał "te" dni? " ja nie :) ale mam siostrę :) to wiem :P

Regresie z takimi informacjami z "drugiej ręki" to różnie może być. :D