Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Wiecie co? Mam chcice ...

Polecane posty

Gość HA!
CarrieBradshaw. - to dziwne ale kiedys sadzilam ze jestes madrzejsza :O A moze to ja po prostu zmadrzalam :)

Gość wtorkowa
nie ma to jak sos czosnkowy :D

Gość dxcfvtvgg
coraz bardziej zniżasz sie do pozomu husky :O

Gość Carrie wiesz czemu zawsze
bedziesz dwa kroki za pśp? powiem Ci:) bo ona stala sie gwiazda okrzyknieta przez innych, a ty widze juz sie wozisz jakbys byla znana i kochana:) psp nigdy nie dopominala sie o tytul gwiazdy, ludzie zaczeli tak o niej mowic bo swego czasu wywolywala tutaj multum emocji. a ty? szczycisz sie ze ktos zalozyl o tobie jeden topik:O po twoich postach widac ze masz parcie na szklo:classic_cool: jestes zalosna, a nie zajebista jak Ci sie blednie wydaje, ksero🖐️

Gość kaziu z otwocka
o taaak, husky jest na wysokim poziomie, zwłaszcza w sprawach analnych :classic_cool:

Hahahaa. Gdzie ja pisałam, ze chce być gwiazda kafe pomarańczo? Puknij sie w pusty łeb. ;) Mam większe ambicje niż przeżywanie kafe, w odróżnieniu od was.

w dodatku jestes klamczucha:O pisalas dwa dni temu w jakims temacie, ze chcesz zostac gwiazda i jak to zrobic:O a wczoraj napisalas do pewnej dziewczyny, ze to o Tobie zakaldaja tematy (szczegolem jest ze tylko jeden) a nie o nie, wiec jestes zajebista:O skoro tak nie przezywasz kafe to czemu sie tak emocjonujesz(np wczoraj jak ktos wam zasmiecal topik) i zwierzasz z tego na co masz ochote? to mialo byc smieszne tak?:) jesteś jeszcze glupiutka🖐️

nie diewczynko, nie sledze.. po prostu masz takie parcie jak wczesniej pisalam, ze jestes w kazdym temacie:O to nie trudno nie zauwazyc..

Jakos od pewnego czasu, wypominasz mi każdy mój post. :) Więc ogarnij. Ja mam wyjebane jajca na to co Ty piszesz, nie obchodzi mnie to nawet w najmniejszym stopniu. Kafe to dla mnie tylko rozrywka. Prawie niczego/nikogo nie traktuje tu zbyt poważnie. ;)

jestem glupia? ? ? ? a tak chcialam byc mONdra :(

kto lepszy CarrieBradshaw. czy CarrieBradshaw. ?? ten lepszy :P

Husky, to przecież i tak ja te tematy wszystkie zakładam. Chcę być przecież gwiazdą kafełe, to mój największy cel w życiu. :classic_cool:

nie do ciebie podszywko tylko do ban doła :P

wiesz kto robi charakterystyczne strzalki na kafe? o takie ----------> :classic_cool:

no wlasnie tez mysle ze desztnik czy tam 20 innych jego nickow. ale on twierdzi, ze to nie byl on jak ja wiem, ze to on po tych strzalkach

wlasnie nie tylko to... ale to juz tym razem ja nie mam czasu się rozwodzic :D sija