Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyk

Dziewczyny, czy gruby penis to problem?

Polecane posty

Gość Pyk

Pytanie jest całkiem serio. Mam 16cm długości (czyli tutaj w normie) i 15cm obwodu (a norma to max 14). Z obecną partnerką dopiero zaczynamy się kochać ale nawet po długiej grze wstępnej trochę ją boli - ona jest bardzo drobna i nie ma dużego doświadczenia. Pytanie - na ile to problem a na ile dziewczyna z czasem się 'rozciągnie'? Czytałem niektóre tematy i podobno to długość przeszkadza a 'im grubszy tym lepszy'. Zastanawiam się na ile to prawda a na ile to takie gadanie, a jak dochodzi do seksu to już tak różowo nie jest ;)

Gość K_IRA@wp.pl
Kotku , żaden problem. Nie z takim miałam do czynienia. Jesli chcesz porady to pisz mozemy spotkac sie osobiscie.

Gość izusiaaa
powwiem Ci tak mi to nie przeszkadza ze penis jest gruby :) powiem wiecej ze to nawet i lepiej :) a bol z czasem minie. :) wiec nie masz sie o co martwic :)

Gość Pyk
Hmm na pewno minie? Ale 15cm to naprawdę sporo, nawet wizualnie jak patrzę na to jaka moja dziewczyna to drobinka to aż mi się jej żal robi :) Oczywiście mam nadzieję że wpływ na ból ma też to, że ona dopiero zaczyna współżyć, tylko nie chciałbym jej zrazić. Staram się jak mogę, ale czy po paru bolesnych razach jej nie odstraszę? :)

Gość welonowa
Może boleć przy analu :(

Gość Los utracony
Dziewczyny, czy gruby penis to problem? To marzenie!

Gość xxl-men
Zuzka, masz racje. Grubosc jest wazniejsza jak dlugosc.

a ja mam w obwodzie niewiele mniej :P a co do tematu to wiele razy słyszałem że ważniejsza jest grubość od długości ;)

Gość tnhethrtherghsd
moj najlepszy kochanek mial 17cm i 16 obwodu,jezu zajebisty był

Gość dojrzały facett
a ja mam 8,5 cm długości ale sie nie przejmuje bo i tak wole być walony w dupcie

Gość moim skrooomnym zdaniem
Dla mnie jednak problem :( nic mi sie nie rozciagnęło z czasem, nawet po porodzie, trzeba delikutaśnie. Dostałabym ostre szlagi w szyjke macicy i z obwodem tez byłby nielichy problem, niby główka/ramionka dziecka mają ponad pół metra... ale jednak strach się bać.