Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nękana

Doradźcie jeśli możecie

Polecane posty

Gość Nękana

Od jakiegoś czasu - już dość długo codziennie odbieram głuche telefony. zazwyczaj jest to jeden telefon dziennie i jest to telefon wykonany na numer domowy. Wcześniej zdarzało się że z numeru zastrzeżonego dzwoniono do mnie ok 10 razy dziennie na tel komórkowy. Wprawdzie nie mam pewności że to jest ta sama osoba aczkolwiek wydaje mi się to oczywiste. I w takim razie mam pytanie: w jaki sposób mogę sprawdzić numer osoby która do mnie wydzwania? A i jeszcze jeden fakt, moim koncie na nk przez pewnie czas "zaczepiał" mnie ktoś z konta fikcyjnego, w sumie grożąc mi i strasząc, że jeśli czegoś tam nie zrobię czego on chce ode mnie to rozpowie moim znajomym oraz mężowi niestworzone historie... oczywiście wszystkie wiadomości mam zapisane, proszę o pomoc.

jeżeli dzwoni , z zastrzeżonego numeru to niestety się nie dowiesz ( zgodnie z prawem) jeżeli Ci grozi to wal na policję :) jak Ci @ wysyła to po adresie IP można namierzyć jak się ktoś zna:)

Gość spraw sobie identyfikator
dzwoniących numerów na stacjonarnym. Ja tak mam i nie odbieram nieznanych bądź niezidentyfikowanych telefonów :) Usługa w TPSA 3zł/miesiąc

jak sprawdzic to niewiem,ale powinnas ignorowac idiote,a jesli nieumiesz to zmien numer na nowy wiem ze bez problemu ci zmieni komunikacja bo moim rodzicom w 2 tygodnie zmienili,powiedz wsio mezowi razem to rozwiarzcie

Gość Nękana
mężowi mówiłam i też radził mi zignorować tego idiotę i zlikwidować konto na nk, i to mogę zrobić choć staram się sprawiać pozory, iż wcale się nie boję a to nie prawda bo na dźwięk telefonu aż robi mi się nie dobrze, może rzeczywiście zostaje mi zmiana numeru...

nekana to ze zlikwidujdsz konto nk dasz moim zdaniem temu idiocie tko satysfakcje ze sie go boisz,maz ma racje bo jesli to niedaje ci spokoju to i lepiej tak zrob jak on radzi,ale ktos napisal zebys zglosila na policje,to dobry pomysl bo taki troll dostanie nauczke,nie daj sie tej klamce glowa do gory jak dalej bedzie tak cie nekal zmien ten num.dla twojego spokoju

Gość Nękana
dziękuje za radę :) i jeszcze jedna rzecz... wydaje mi się że musi być to ktoś z moich znajomych bo nr domowego nikomu nie podawałam od czasów podstawówki a mianowicie od 6 klasy :) teraz mam 25 lat więc już trochę czasu minęło, a i jeżeli chodzi o profil na nk... jest tak zablokowany że moje imię i nazwisko nikomu kto nie jest wśród moich znajomych się nie wyświetla i nie da się mnie tak po prostu odnaleźć, no chyba że tutaj to już przesadzam :)

Dziewczyno pomysl bez emocji,moim zdaniem to jakies zlamane serducho ktos niewykluczone ze robil sobie nadzieje a ty dalas mu kosza? ja tko podsowam mysl moze ktos ci sie spomnie a pozatym wiesz napewno ze ludzka glupota niezna granic ktos bawi sie twoim kosztem,powinnas ignorowac ale oczy miej otwarte,jak ten ktos zacznie przeginac to radze zglos to policji i wsio mow mezowi niech wie jak to wyglada powodzenia ci zycze a i pogadaj tak niby niewinnie z osobami ktore maja twoj num.podpytaj w jakis sposob moze ktos ci sie jakos wygada niewiem co ci doradzic nic mi do glowy nieprzychodzi

A jesli chodzi o nk to niemam pojecia jak to dziala,bo ja moge sciagnac nk ale za groma nieda sie tam zalogowac niewiem czemu moze ze z zagranicy? moze ze z fona? nawet nie da sie syna znalesc na nk