Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdfsdfsdfsfsd

Rozterki z miłością do dziewczyny.

Polecane posty

Gość dsfsdfsdfsdfsfsd

Poznałem dziewczyne, jesteśmy ze sobą 3 miesiące. Ona wcześniej miała chłopaka, z którym była 2 lata. Pierwsza miłość, taka poważna - straciła z nim dziewictwo - nawet mieszkała z nim przez rok na stancji w czasie studiów. Rozstali się w kłótni, mówi, że nie chce być z tamtym. Jednak myśle, że go kocha. Ostatnio powiedziała mi, że myśli o nim gdy nie jest ze mną. Hmm, z mojego doświadczenia wygląda to tak - ja tak samo jak ona miałem swoją pierwszą miłość, też nie mogłem o niej zapomnieć przez 1,5 roku. Natępnie pojawiła się inna dziewczyna, a ta pierwsza - znikła z świadomości, stała mi się obojętna, bo poznałem nową, super dziewczyne. Nie wyszło z mojej winy z ta drugą, wielka miłość - nigdy takiego czegos nie czułem, przy tej obecnej też chociaż ją kocham. Ale jest mi ona juz obojętna bo mam obecną i wiem, że to przeszłość. Nie myśle o niej wcale. Co mi doradzicie?

Gość autorze co poradzić
straciła z nim dziewictwo więc zawsze będziesz drugi przesrane

Gość macie seks?

Wiesz co skoro ona ci to powidziała sama że o nim myśli to szkoda twojego czasu. Powiedz jej że jak już będzie widziała czego chce to niech do ciebie przyjdzie i ci powie. 3 mies. to jeszcze świetny czas zeby sie wycofac. Ona musi wiedziec czego chce.

Gość nie jestes z nia z braku laku
? lepiej znajdz inna wielka milosc:-)