Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berger Racj

Czy mężczyzni lubią kiedy, kobieta sie do nich pierwsza dobiera,

Polecane posty

Gość Berger Racj

mam tu na mysli tą pożniejsza fazę , a nie rzucanie sie w ramiona i rozpinanie paska

Gość ta dobre sobie
własnie lubimy gdy ona pierwsza zaczyna tzn np siedzimy a ona nagle rozpina nam rozporek i bierze do buzi no odlot po prostu.Dziewczyny inicjujcie tez czasami seks pierwsze

Gość Berger Racj
biore z dupy do ust:classic_cool:

Gość Ntalieeexx
po co , wasze penisy sa bezndziejne i nie sprawiaja nam przyjemnosci, nuda,.

Gość ta dobre sobie
rucham psa jak sra:classic_cool:czy to chigieniczne?

Gość moja dobra rada dla ciebie
wyrznąć porządnie jak dziwkę, lubią tak tylko wstydzą się:)

Gość @pinda@
dziwne bo mój facet jak się ostatnio popstrykaliśmy tak na poważnie to wyznał mi, że jestem kobietą bez klasy gdyż zdarza mi się go napastować i brać jak lubię. W takich chwilach to miałam wrażenie, że bardzo mu się to podobało, po prostu miał odlot a teraz robi mi fochy i wymówki jaka to ja zła kobieta jestem. Dziwni są faceci.... kto ich zrozumie...

Gość Ntalieeexx
Najbardziej cieszy mnie penisek mojego dobermna, to jest prawdziwy odlot :classic_cool:

Gość ja bardzo lubie
jak sie moja dziewczyna dobiera do mnie,oznacza to że ją kręcę i podniecam

Gość ja bardzo lubie
to, że oboje mamy na imię Wojtek :classic_cool:

Gość niebieskooki-blondas nl
Pieprzona Feministka

Gość @pinda@
Dokładnie Feministka, ja od jakiegoś czasu robię jak chcę i co tylko lubię i wszystkich to burzy w około, mnie natomiast wcale i coraz mniej obchodzi co myślą inni. Jak byłam potulna, grzeczna to wiecznie coś nie pasiło, faceci dzisiejsi to cipki, cip cip cip....

Prawiczek bez wiary - taka argumentacja nie trafia do tępych loch, one wierzą w koleżanki i czasopisma dla nowoczesnych... kobiet. :classic_cool:

Gość @pinda@
wy jesteście bezdennie tępi i jajogłowi. Gdzie ja napisałam, że robiłam tak z każdym, w małżeństwie tak robiłam z własny mężem barany ale jak się poprztykaliśmy to mi wyrzygł paskuda jedna. A teraz pewnie żal mu pupke ściska ale przeprosić nie ma odwagi. I kto tu jest tępawy.... ha

@pinda@ - Ty :D Mi żadna nie wypyskowała i raczej się nie odważy 🖐️ A druga sprawa - głupota brać kogoś, żeby na niego narzekać... Widać mały wybór był :D

Gość @pinda@
nie mówią ci co myślą bo widać w takich gustujesz. Podpuszczacz jeden;)

Tak po prawdzie to zwykle same przychodzą... ehh :( A gustuję w tych przebojowych :D ino to rzadko dziewice...

Gość @pinda@
czyli ciebie same laski biorą? łatwy z ciebie chłopak w takim układzie to i wypaczone masz spojrzenie na sprawy damsko-męskie.

Wcale nie taki łatwy ((:classic_cool:)) przecież wszystko zależy od obu stron :P Ale rozwiń proszę tą myśl o wypaczonym podejściu ;)

Gość @pinda@
"przecież wszystko zależy od obu stron"..... ładnie to sobie wykombinowałeś. Co będę się rozwijać i tak nie zrozumiesz gdyż w obecnej chwili myślisz innym narządem niż ten ktory został pierwotnie do tego powołany. Ale przyjdzie czas i się otrząsniesz, oby nie było za późno :)

Ale grzeczniej proszę i bez takich wycieczek. :P Miałem jednak nadzieję na nieco bardziej twórczą wypowiedź...

Gość @pinda@
ależ domyślam się, że miałeś nadzieję z tym, że nie jestem do tego powołana by robić tobie dobrze. Najbardziej przemawia do nas to, do czego sami dochodzimy, w trudzie i znoju, również jeśli chodzi o myśl twórczą napędzającą życie. Jesteś tam gdzie chcesz, zajdziesz tam gdzie chcesz.... Powiem ci tak... prawda o życiu jest przejrzysta jak kropla wody i prosta jak łza. Buziaczki misiaczki :)