Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saleminkaa8

allegro-napiszcie,bo nie wiem... :P

Polecane posty

Witam Mam konto na allegro już 3 lata,w ostatnim czasie jedynie kupowałam na allegro,dzisiaj coś sprzedałam,bo był koniec mojej aukcji. Co to jest znowu za opcja "płacę przez allegro" ? To już nie otrzymam pieniędzy przed wysyłką produktu czy jak... ? bo nie wiem :P dostałam @ od kupującego,że kwota została przekazana poprzez system płacę z allegro.

Gość RomanoSexmacher
Dostaniesz kesz jeśli admin allegro zweryfikuje głębokość twojego gardła przy pomocy własnej knagi :classic_cool:

Gość marzy mi sie tajlandia
to oznacza że pieniądze są na twoim koncie allegro wchodzisz w ->moja sprzedaż->płacę z allegro->saldo i wypłata środków ... i tu są pieniądze od kupującego. teraz robisz zlecenie wypłaty na swoje konto (o ile wcześniej podałaś je w allegro) i allegro w ciągu 1 dnia przeleje kaskę na twoje konto :)

Gość ojejujejujeju
to znaczy, że kupujący zaraz po zakupie został przekierowany na stronę banku i wpłacił pieniądze. Dostaniesz informację z allegro, kiedy pieniądze dojdą na konto.

14 dnia miesiąca, o ile wartość zgromadzonych środków przekroczy 100 zł, ostatniego dnia miesiąca, niezależnie od kwoty, całość zgromadzonych środków. kwota nie przekroczyła 100zł czyli kasę dostanę pod koniec miesiąca?

Witam Terminy te dotyczą jedynie wypłacenia pieniędzy z PzA poprzez przekaz pocztowy lub na zagraniczny rachunek bankowy. Wypłatę przelewem internetowym na konto bankowe w Polsce można zlecić w dowolnym momencie. Informacje te można znaleźć w regulaminie pod tym adresem: http://allegro.pl/country_pages/1/0/zalacznik8.php#rule3 punkt 3.5 Pozdrawiam Marcin Zespół Płacę z Allegro