Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada$

houseofpain o tatuażach

Polecane posty

Odpowiadam Ci na pytanie postawione gdzieś tam w jakimś temacie. 1. Rock is life - niewielki napis pod pępkiem 2. 4 glify (glyphic) oznaczające nazwę pewnego zespołu na prawym przedramieniu 3. Amerykę północną na karku 4. Feniks Mithra pod lewą łopatką 5. Napis Artemis na piersi. :P

Yyyy to Ty lepiej wiesz gdzie ja mam tatuaż? :D

masz tyle tatuaży, że możesz ze spokojem przeczytać Mury Hebronu, i Tajemnice gripserki.....

Tatuaże to najpiękniejsza rzecz na świecie. Sama jestem w trakcie projektu mega projektu na plecach :)

A jaki to projekt, jeśli wolno spytać? Ja sobie planuję jeszcze jeden zrobić, na nadgarstku, zwykłą, pięcioramienną, zapełnioną gwiazdę.

głupia moda, tatuaże, kojarzące się z pierdlem, albo marynarką wojenną, na marynarza chyba raczej nie wyglądasz, więc pozostaje, na harleyowca, chyba też nie...

Ani to ani to. Głupia moda na tatuaże? Mój najstarszy tatuaż ma 12 lat, najmłodszy pół roku ;) Perkusista. Do tego rock. Może dlatego ;) O proszę, całe dzieło będziesz mieć, a ja tylko takie pojedyńcze, związane tylko tym, że wszystkie mają coś do jednego z zespołów. Oprócz mojego pierwszego.

O sorry, źle trochę napisałem. Bo tam było "głupia moda, tatuaże" a ja przekręciłem...

Ja już mam swój zespół, hehe zabiliby mnie, gdybym ich zostawił :) A jakie województwo, może bym się doczepił od czasu do czasu, póki kogoś nie znajdziecie ;)

Możliwe :D My kiedyś graliśmy w Wawie, ale co tu ukrywać, nie przetrwaliśmy zbyt długo. A teraz praktycznie nie gramy w PL wcale...

My mamy plan żeby uderzyć za granice naszego kraju, bo z tego co wiem tam łatwiej jest coś osiągnąć niż tutaj. Zobaczymy co się dalej z tym potoczy. Szczerze mówiąc osobiście nie wiem jak się za to zabrać..

My pojechaliśmy na żywioł jakieś siedem lat temu. Jest nas czterech, wtedy był inny basista, ale wiesz, pojechaliśmy do stanów turystycznie. Zagraliśmy w Phoenix, w jednym pubie czy tam klubie, jak zwał tak zwał. Zagraliśmy za darmo, bo chcieliśmy się pokazać, ba, nawet im za zużyty prąd zapłaciliśmy ;P I jakiś tak zaczęliśmy tam pogrywać, ale tylko w mniejszych klubach... A wróciliśmy do PL i co? I dupa... Żadnych publicznych koncertów, chyba, że na jakichś weselach odstających od normy.

No to nieźle..ale my do stanów raczej nie wyjedziemy teraz, bo za co? eh...life is brutal, but rock is my life :)

No bilety drogie, wiza też do załatwienia... Zespołom z niewielkim budżetem ciężko się wybić. Ty bardziej w pl

Więc raczej w europie zostaniemy, chyba że trafią się tacy co nas zechcą za oceanem to wtedy pakuję zabawki i lecę. Ja nie przepuszczę, musi się udać kurde:)

Trochę w innej formie, ale tak. O to chodzi. I wcale nieprawda z tą młodzieżówka. Młodzi się z tym nie kryją, a ja i moi znajomi, którzy też ich słuchają, kupują płyty, słuchają i uczymy się grać jak oni. Tzn w ten styl. Ostatnia płyta mnie rozczarowała... Zresztą ani wokalista ani reszta zespołu nie jest już młoda;) ale też i nie stara ;)

My się nigdzie nie mogliśmy wybić. Próbowaliśmy we Włoszech, w Niemczech, Anglii... Nie dało rady. :(

Tu w Pl nadal jesteśmy w cieniu i prawie nikt o nas nie wie. Graliśmy ostatni raz pod koniec czerwca, czyli niedawno, ale teraz nie będziemy grać do sierpnia, zagramy na ślubie koleżanki. Jako tako można stwierdzić, że się nie wybilismy, więc nie mam co Ci za bardzo doradzać. :(

A no nie. Ostatnio warmińsko - mazurskie. ciągle.