Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sragtae

SIEDZE W PRACY I ZARAZ MNIE SZLAG TRAFI...

Polecane posty

Gość sragtae

kurwa juz mam dosc siedze tu od 9 do 21, klima wysiadla, pot cieknie po dupie, na gebie cala sie swiece, powieki mi sie klaja, czuje sie jak fleja cala spocona, mam strasznie niewygodne krzeslo na same posladki..i tak siedze i czekam na niewadomo co, klientow nie ma,ale to i dobrze, bo dzis ejstem nieprzyjemna jak osa.... a wieczorem jade na impreze,ale juz mi sie odechcialo wszystkiego..... tragedia :O:O:O:O

Gość tragedia normalnie heh
ale masz problem...

Gość sragtae
mPunkt :O

Gość ijuhbvf
Każdy mierzy swoją miarą! Ja Ci współczuję autorko...

Gość sragtae
wiem, ze przeciez nie mam najgorzej,wazne ze w ogole mam prace, i jakby nie patrzec, calkiem niezle platna i nienajgorsza,ale w takich chwilach jak ta po prostu wysiadam, tutaj jest 34stopnie, ja sie gotuje, jeszcze jestem sama, w taski upal chce sie pic,do kibla za czesto wyjsc mi nie mozna, bo przeciez umiem utrzymac swoje potrzeby fizjologiczne...cytuje szefa... kregoslup mi siada...to moja druga dwunastka z rzedu dlatego tez tak narzekam, ale juz nie moge....

Gość zawsze robie to na co mam oich
a wez pierdolnij tym wszystkim i zamknij ta bude w pizdu...

Gość provokejszyn j@k nic...
a nie mozesz sboie takeigo wiatrczka wlaczyc>?

Gość sragtae
bardzo bym chciala, ale jak zapytalysmy z dziewcznami szefa czy kupi nam wiatrak wiecie jaka odp uzyskal;ysmy? "dostalyascie umowe o prace i czajnik, nie wymagajcie zbyt wiele,zrzuccie sie na wiatrak a oddam wam VAT" wiec przynioslam swoj wiatrak z domu, coby nam troche lzej bylo i co....po tygodniu nonstop chodzenia sie spalil, i to nie na mojej zmianie, nikt sie nie przyzna kiedy i nikt sie nie kwapi do jakichkolwiek konsekwencji, nikt nie naprawi, nikt nie zaporponuje ze kupi nowy...a ja juz zlozylam wypowiedzenie i pracuje tu tylko do 15, dzieki bogu , bo nie wyrabiam...